Neostrada – Ustawienia itp.

Witam wszystkich serdecznie!!!
Mój problem polega na tym, iź strony www, nie raz się otwierają bardzo szybko a nie raz bardzo wolno, nie które strony np. onet, wp, itp. nie chcą się otworzyć wogóle (nie moźna znaleźć serwera itp.), a po kliknięciu na "odświeź" otwiera się normalnie. Posiadam neostrade ale nie instalowałem oprogramowania tepsy i utworzyłem połączenie ręcznie – telefonicze (nie wiem czy dobrze czy źle), posiadam karte sieciową ale nie jestem podpięty do źadnej sieci ani nikt nie korzysta z moich zasobów. Szukałem na forum podobny problem ale przewaźnie wszyscy są połączeni w sieci. Proszę o pomoc. Dziękuję i Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 4

:
tepsa wali w h... wczoraj koles niemial caly dzien netu neo ma od 2 tygodni i chodzilo po 64 kilo a wczoraj nic cicho i zaco tu placic ja biore na test jutro jak beda takie jaja sie dzialy to niech sobie wsadza ta neo !! :)

to akurat nie tylko na neo ale na kazdym laczu tepsy opartym na wybieraniu numeru sie dzialo, costam wymieniały dziady
Anonymous
Dodano
22.11.2003 00:04:41
tepsa wali w h... wczoraj koles niemial caly dzien netu neo ma od 2 tygodni i chodzilo po 64 kilo a wczoraj nic cicho i zaco tu placic ja biore na test jutro jak beda takie jaja sie dzialy to niech sobie wsadza ta neo !! :)
Anonymous
Dodano
17.11.2003 03:08:30
Rozumien, źe kombinowanie coś w ustawieniach itp. nic nie pomoźe? Jeźeli tak to bardzo dziękuję za odpowiedź myślałem, źe mam coś pochrzanione ale jeźeli tak to wygląda to mogę się cieszyć, źe z mojej strony wszystko gra i buczy :D Pozdrawiam i dzięki serdeczne za odpowiedź.
marifo
Dodano
17.11.2003 01:17:29
To jest najprawdopodobniej wina Tepsy. Mozliwe ze za slabe lacza do takiej ilosci rozdanych modemow, bo rowniez zauwazylem ostatnio taki efekt.
EL NINO
Dodano
17.11.2003 01:07:55
marifo
Dodano:
16.11.2003 17:28:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1