Neostrada przy starcie
czesc, chcialem sie zapytac czy jest mozliwos ustawienia neostrady zeby sie laczyla odrazu przy starcie zeby nie wyskakiwaly zadne okienka itp, prosze o pomoc z gory dziekuje
Odpowiedzi: 20
Nie rozumiem 2 spraw:
1. Czemu Wy ludzie uzywacie tego programu dostepowego???
CALA PLYTA OD TPSA POWINNA TRAFIAC DO KOSZA
Mam tu na mysli sterowniki dla win i linuxa /o np. macach nie mam pojecia/
Aplikacja ta tylko zajmuje nam pamiec i miejsce na pasku.
2. Dlaczego namawiacie do instalowania dodatkowego oprogramowania, jak autostart mozna zrobic bez tego??
To bez sensu po prostu /potem luidzie pisza posty ze komp im sie restartuje i wiesza, bo maja rejestr za....bany/
Nie lepiej ustawic w opcjach polaczenia /dsl/ po zerwaniu lacz ponownie i ustawic parametry zaleznie od tego jak szybko modem sie synchronizuje....
nie zasmiecajcie sobie kompow zbednym oprogramowaniem a jesli juz to robicie to nie dziwcie sie ze "wolno chodzi", "pamieci malo"
2. Dlaczego namawiacie do instalowania dodatkowego oprogramowania, jak autostart mozna zrobic bez tego??
To bez sensu po prostu /potem luidzie pisza posty ze komp im sie restartuje i wiesza, bo maja rejestr za....bany/
Nie lepiej ustawic w opcjach polaczenia /dsl/ po zerwaniu lacz ponownie i ustawic parametry zaleznie od tego jak szybko modem sie synchronizuje....
nie zasmiecajcie sobie kompow zbednym oprogramowaniem a jesli juz to robicie to nie dziwcie sie ze "wolno chodzi", "pamieci malo"
Nie rozumiem 2 spraw:
Naturalnie, jak wspomniano, moźna wykorzystać Autoconnect http://www.programs.pl/pobierz,645.html .Pozostałe zalety to monitorowanie limitów transferu, błyskawiczny reset połączenia (zmiana IP ).
dla wszystkich którzy chcą automatycznie uruchamiac
neostrade:
1.dodać ikone NEOSTRADA TP do autostartu
2.sciagnąc i zamontowac program "Startup Delay",
http://www.snapfiles.com/get/startdelay.html
( dzieki dla kol.w84u )
3.Sciagnac z menu start ikonę "internet neostrada tp
na panel.
wstawic skrot do tej ikony do programu "Startup Delay",i ustawic czas uruchomienia (ja mam 15s).
4.po wlaceniu kompa uruchomi sie program neostrada tp
(najlepij ustawic w preferencjach–wyglad okna zmniejsz do ikony).
nastepnie po 15s wyswietli nam sie strona internetowa
pytania gg 4310716
neostrade:
1.dodać ikone NEOSTRADA TP do autostartu
2.sciagnąc i zamontowac program "Startup Delay",
http://www.snapfiles.com/get/startdelay.html
( dzieki dla kol.w84u )
3.Sciagnac z menu start ikonę "internet neostrada tp
na panel.
wstawic skrot do tej ikony do programu "Startup Delay",i ustawic czas uruchomienia (ja mam 15s).
4.po wlaceniu kompa uruchomi sie program neostrada tp
(najlepij ustawic w preferencjach–wyglad okna zmniejsz do ikony).
nastepnie po 15s wyswietli nam sie strona internetowa
pytania gg 4310716
uzywam tepsy
Zciągnij z sieci programik AutoConnect i po kłopocie.
Mam nadzieje, ze nie uzywasz super dostepowego programu tpsa...
Jesli tak, to daj panel sterowania =>
polaczenia sieciowe=>
utworz nowe /dalej wg instrukcji – recznie; polaczenie dsl/=>
wylacz checkboxy o monitorowaniu hasla itp =>
potem utworz skrot i wklei go do autostartu
/start, programy, autostart/
Powinno byc OK
.... chyba ze sie myle
pozdrowienia
Jesli tak, to daj panel sterowania =>
polaczenia sieciowe=>
utworz nowe /dalej wg instrukcji – recznie; polaczenie dsl/=>
wylacz checkboxy o monitorowaniu hasla itp =>
potem utworz skrot i wklei go do autostartu
/start, programy, autostart/
Powinno byc OK
.... chyba ze sie myle
pozdrowienia
czy ma ktos dobry pomysł jak automatycznie uruchamiać neostrade.
probowalem to zrobic wedlug opisu z podanych linkow i nie dziala.
probowalem to zrobic wedlug opisu z podanych linkow i nie dziala.
Z takimi pyskówkami Panowie na PW wypad.
Chyba nie musze dodawać, źe następne posty nie związane z tematem polecą tam gdzie ich miejsce – czyli do zsypu.
Chyba nie musze dodawać, źe następne posty nie związane z tematem polecą tam gdzie ich miejsce – czyli do zsypu.
Dlaczego nie ? Skoro widzę, źe ktoś zarówno z jednym jak i drugim ma problemy, mówię o tym. Tobie nie wolno o takich rzeczach pisac ? Czyźbyś swoich wad nie widział ? W takim razie masz problemy chłopie, ale z takimi problemami trzeba do psychologa. Skoro rodzice nie potrafili wychować i szkoda Im było lać dziennie pasem po gołym dupsku, teraz trzeba popaść w koszta. Za wizyty trzeba troche placić.MetaVirus:
o kulturze się nie wypowiadaj a tym bardziej o intelekcie.
Dlaczego moje posty są beznadziejne ? Dlaczego uwaźasz źe Twoje niosą jakąś światła myśl ? To juź Twój post z epitetem "debilu" skierowanym do kogoś jest coś wart ? IMHO jest wart tyle, ile masz w sobie kultury. Czyli nic. Zero. Takie jak nie pokazując palcem prezentują tu niektórzy. Nicka nie będę wymieniał.
o kulturze się nie wypowiadaj a tym bardziej o intelekcie.
Ja rzuciłem tylko mojom uwagę o tym, źe twoje posty są bezcelowe, a ty zaczęłeś wyjeźdzać z jakimiś beznadziejnymi tekstami na mój temat. To świadczy o twoim braku kultury a nie moim. A o intelekcie naprawde nie wspominaj debilu...
Ja rzuciłem tylko mojom uwagę o tym, źe twoje posty są bezcelowe, a ty zaczęłeś wyjeźdzać z jakimiś beznadziejnymi tekstami na mój temat. To świadczy o twoim braku kultury a nie moim. A o intelekcie naprawde nie wspominaj debilu...
levis, nie rób echa.
W Uruchom "regedit".
W Uruchom "regedit".
Nie rozmawiam z nieznajomymi. Nie wiadomo na kogo moźna trafic. Moźe jesteś gejem albo co gorzej jakimś innym dewiantem ? Mama mi nie pozwala. Tym razem musisz pogadać z innymi narzeczonymi.MetaVirus:
Jeźeli chcesz dalej prowadzić rozmowę proponuje przenieść się na GG móuj nr 4320737
Widzę, źe intelekt u Ciebie tak duźy jak kultura ? Tylko uwaźaj, źebyś nie został osrany przy okazji. Smród ciągnie się dość długo.MetaVirus:
Zes**sz się od razu, ale r*j to będziesz miał przemeblowany.
Stalowy Odbyt:
Muszę prosić o pomoc ? Jedyna rzecz z która mam czasami problemy, to zatwardzenie. Jesteś mi w stanie pomóc ? Moźe jakieś okłady ? Po ręce mnie pogłaskasz ? Jakiś inny pomysł ?MetaVirus:
ani nie prosisz o pomoc...
Jeśli chcesz pomocy z zatwardzeniem nie ma sprawy, moge ci pomóc. Zes**sz się od razu, ale r*j to będziesz miał przemeblowany. Jeźeli chcesz dalej prowadzić rozmowę proponuje przenieść się na GG móuj nr 4320737
Stalowy Odbyt:
Muszę prosić o pomoc ? Jedyna rzecz z która mam czasami problemy, to zatwardzenie. Jesteś mi w stanie pomóc ? Moźe jakieś okłady ? Po ręce mnie pogłaskasz ? Jakiś inny pomysł ?MetaVirus:
Jeśli chcesz pomocy z zatwardzeniem nie ma sprawy, moge ci pomóc. Zes**sz się od razu, ale r*j to będziesz miał przemeblowany. Jeźeli chcesz dalej prowadzić rozmowę proponuje przenieść się na GG móuj nr 4320737
jak wlaczyc rejestr??
Gratulacje. Mnie wyłamałoby ręce z lenistwa. Za duźo klikania.MetaVirus:
czytałem wszystkie twoje posty do tej pory (7)
Czyźby ? Tu było pytanie: "...czy jest moźliwość". Pomogłem i odpowiedziałem, źe jest to moźliwe. Czyźbym się mylił ? To nie jest moźliwe ? Chyba jednak mam racje, bo sprawdziłem w archiwum tego forum. Są posty opisujące rozwiązanie tego tematu. Innymi słowy, "jest moźliwe".MetaVirus:
w źadnym nikomu nie pomagasz
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=11695&highlight=neostrada+starcie
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=43690&highlight=neostrada+starcie
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=43690&highlight=neostrada+starcie
pomozecie mi?? prosze
Stalowy Odbyt:
Jest moźliwe.
czytałem wszystkie twoje posty do tej pory (7)... w źadnym nikomu nie pomagasz, ani nie prosisz o pomoc...
a napisalbys jak to zrobic?? bylbym wdzieczny