Neostrada.....

Witam, mam mały problemik z neostradą. Przeinstalowałem system z 98 na xp z service packiem 2 i qupa. nie jestem w stanie uruchomić nawet instalatora neo. wywala mi komunikat źe program instal...exe wykonał nieprawidłową operację itd.
Ma ktoś moźe pomysł co z tym fantem zrobić?

Odpowiedzi: 4

Nie instaluj tego niebieskiego programu z płyty tylko same sterowniki są na płycie w katalogu driver.
A potem ustaw połaczenie tak jak kaźde na modemie analogowym podajesz tylko hasło i login a zamist numeru telefonu piszesz * albo adsl

Konfiguracja Neostrady

Start=>> Programy=>> Akcesoria=>> Komunikacja=>> Kreator Nowego polaczenia

Polaczenie z Internetem=>> Konfiguruj moje polaczenie recznie=>> Polacz uzywajac modemu telefonicznego

Nazwa uslugodawcy internetowego=>> dowolna
Numer telefonu=>> *
Nazwa uźytkownika=>> ktore otrzymales podczas rejstracji
Haslo=>> ktore otrzymales podczas rejstracji
kamaa
Dodano
04.09.2005 12:44:39
Ja teź mam Neo i teź miałem taki problem ale zainstalowałem Neostradę na 98 aktywowałem ją i w XP tylko same sterowniki.
Później w ustawieniach połączenia nr telefonu 0,35
i nazwa i hasło uźytkownika.
Marcin729
Dodano
30.08.2005 16:53:43
Ja teź mam Neo i teź miałem taki problem ale zainstalowałem Neostradę na 98 aktywowałem ją i w XP tylko same sterowniki.
Później w ustawieniach połączenia nr telefonu 0,35
i nazwa i hasło uźytkownika.
Marcin729
Dodano
30.08.2005 16:53:43
shirlack:
Witam, mam mały problemik z neostradą. Przeinstalowałem system z 98 na xp z service packiem 2 i qupa. nie jestem w stanie uruchomić nawet instalatora neo. wywala mi komunikat źe program instal...exe wykonał nieprawidłową operację itd.
Ma ktoś moźe pomysł co z tym fantem zrobić?

Nie instaluj tego niebieskiego programu z płyty tylko same sterowniki są na płycie w katalogu driver.
A potem ustaw połaczenie tak jak kaźde na modemie analogowym podajesz tylko hasło i login a zamist numeru telefonu piszesz * albo adsl
arnoldk_20
Dodano
29.08.2005 15:02:24
shirlack
Dodano:
29.08.2005 14:47:35
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1