nauczyciel

jak myslicie biorą nauczyciele włape czy nie?
a jak tak to ile? :D

Odpowiedzi: 20

Tomasz16:
Kaźdy bez wyjątku bierze :!: .
I jeszcze udają ze niby nie kchcą brać :!: .
Ale jeśli "branie w łapę" moźna potraktować jako upominek to nauczyciele z chęcią sie na to godzą.
A puźniej wychodzą uczniowie ktuźy umieją naprzykład całki bombelkowe, a o podstawowych źeczach to nawet nie słyszeli, co by im sie przydało w pracy.
Szkoła to jak by nie było, to jeden wielki syf :evil: .

Widac kto w lape polonistce dawal :P
darek_dade
Dodano
04.05.2005 20:30:08
...oskar...oskar...:
Co mam czytać??

http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta – Zbiór zasad obowiązujących w internecie, a jedna z nich mówi o wytykaniu błędów u innych.
Anonymous
Dodano
04.05.2005 19:54:10
Co mam czytać??
...oskar...oskar...
Dodano
04.05.2005 19:47:56
...oskar...oskar...:
jaczek:
Wlasnie ze niemam nadniaru kasy i szkoda bylo ją wydawac na bzdury spowodowane przezemie ,a temat se napisalem bo tak chcialem nie ze wzgledu jakiejs lufy z jakiegos przedmiotu tylko z ciekawosci,ile czeba dac miejwiecej wlape za zaliczenie sprawdzianu lub semestru :D moze kiedys misie to przyda ale wontpie.

Zaznaczyłem tylko te największe błędy. Chyba będziesz musiał dać kopertę nauczycielce/nauczycielowi od j.polskiego.[/b]

A Ty zacznij czytać netykietę.
Anonymous
Dodano
04.05.2005 19:44:16
jaczek:
Wlasnie ze niemam nadniaru kasy i szkoda bylo ją wydawac na bzdury spowodowane przezemie ,a temat se napisalem bo tak chcialem nie ze wzgledu jakiejs lufy z jakiegos przedmiotu tylko z ciekawosci,ile czeba dac miejwiecej wlape za zaliczenie sprawdzianu lub semestru :D moze kiedys misie to przyda ale wontpie.

Zaznaczyłem tylko te największe błędy. Chyba będziesz musiał dać kopertę nauczycielce/nauczycielowi od j.polskiego.[/b]
...oskar...oskar...
Dodano
04.05.2005 19:41:00
idallia:
W polsce raczej jest obowiązek chodzenie do szkoły średniej...

Do 18 roku źycia masz obowiązek nauki.
Anonymous
Dodano
04.05.2005 19:08:36
jaczek:
a i jeszcze szkoda sze mozna byc nieklasyfikowanym na koniec roku :evil: .!!!

czy ty juź nie przesadzasz?? wiesz, wiele osób nie lubi szkoły i zasad tam obowiązujących.W polsce raczej jest obowiązek chodzenie do szkoły średniej... chyba,źe jesteś na tylke genialny aby uczyć sie w domu i przychodzić tylko na sprawdziany. moźesz teź nie chodzić, mieć tylko podsatwowe wykształcenie i "źyć".. :) lub teź przenieść się do szkoły gdzie liczy sie to czy jesteś obecny lub ile płacisz za tą nauke ––>> tam raczej nie będą zwracali uwagi czy jesteś klasyfikowany czy nie.. :DD
idallia
Dodano
04.05.2005 19:05:13
jaczek
Dodano
04.05.2005 18:34:24
The_judge:

nadmiar $$$ sie wydawalo na pifko, vode, panny itp :lol: ehh czasy sie zmieniaja

pod tym wzglęgem to raczej nie :wink:
maq123
Dodano
04.05.2005 17:17:09
jak tak was czytam, to sie zastanawiam czy teraz taka mlodziez tepa czy tak ostatnio drastycznie poziom "naukowy" w szkolach sie podniosl...

dawac kase za jakis sprawdzian...buahahaha.. jaczek, pewnie w gimnazjum jestes, co ?
ja z tego co pamietam to podstawowke i LO z palcem w .... zaliczylem na 5 (potem sie dostalem na takie studia dzienne jakie chcialem, wiec szkoly chyba zle nie byly). i jakos nigdy mi nie przyszlo do glowy by komus w lape dac – tym bardziej za sprawdziany :lol:
nadmiar $$$ sie wydawalo na pifko, vode, panny itp :lol: ehh czasy sie zmieniaja
The_judge
Dodano
04.05.2005 16:19:08
over odpowiec mi na pytanie czemu zacznniesz uzywac tagów [ironia]??
jaczek
Dodano
04.05.2005 16:06:18
jaczek:
Over tesz nielubie szkoly ale czeba doniej uczenszczac bo jak przestaniemy to bedzie wielko katastrofa ,tylko szkoda ze ci slapsi uczniowie nie maja jakis ulg w szkole średniej!
a tera powracam jeszcze raz do pytanie wyrzej!

wiesz jaczek, chyba zacznę w swoich postach uźywać tagów [ironia][/ironia]
Over
Dodano
04.05.2005 15:48:33
a i jeszcze szkoda sze mozna byc nieklasyfikowanym na koniec roku :evil: .!!!
jaczek
Dodano
04.05.2005 00:00:16
jaczek:
...Ile takiemu nauczycielowi czeba dac zeby zaliczyl ci sprawdzian??

ile za co konktretnie... ale ptzypomniała mi się sytuacja z koleźanką,która miała zagroźenie z jakiegoś tam przedmiotu no i dała w kopercie gościowi pięć stów... a on do niej.. na frytki to jeszcze mam....
idallia
Dodano
03.05.2005 23:58:42
Over tesz nielubie szkoly ale czeba doniej uczenszczac bo jak przestaniemy to bedzie wielko katastrofa ,tylko szkoda ze ci slapsi uczniowie nie maja jakis ulg w szkole średniej!
a tera powracam jeszcze raz do pytanie wyrzej!
jaczek
Dodano
03.05.2005 23:57:21
Tomasz16:

Racja, zjednoczmy się wszycy i przestańmy do nich uczęszczać... :roll:
Over
Dodano
03.05.2005 23:34:58
powruce do mojego pytania .Ile takiemu nauczycielowi czeba dac zeby zaliczyl ci sprawdzian??
jaczek
Dodano
03.05.2005 23:26:27
vacoss15:
hehe czy ja wiem czy kazxdy nauczyciel bierze??:P moja mama jest nauczycielka i na 100% nie boerze bo gdyby brala to nie byloby tak jhak teraz jest z kasą :P

wiesz sory moźe złaęgo słowa uźywamy pisząc "kaźdy" – napewno nie oznacza to ,źe w 100% biorą ale napewno większość....c
idallia
Dodano
03.05.2005 23:19:16
ile takiemu nauczycielowi czeba dac zeby zaliczyl ci sprawdzian??
jaczek
Dodano
03.05.2005 23:10:06
Kaźdy bez wyjątku bierze :!: .
I jeszcze udają ze niby nie kchcą brać :!: .
Ale jeśli "branie w łapę" moźna potraktować jako upominek to nauczyciele z chęcią sie na to godzą.
A puźniej wychodzą uczniowie ktuźy umieją naprzykład całki bombelkowe, a o podstawowych źeczach to nawet nie słyszeli, co by im sie przydało w pracy.
Tomasz16
Dodano
03.05.2005 23:09:46
jaczek
Dodano:
03.05.2005 22:58:26
Komentarzy:
20
Strona 2 / 3