nauczyciel
jak myslicie biorą nauczyciele włape czy nie?
a jak tak to ile? :D
a jak tak to ile? :D
Odpowiedzi: 20
jaczek:over odpowiec mi na pytanie czemu zacznniesz uzywac tagów [ironia]??
bo to:
"Racja, zjednoczmy się wszycy i przestańmy do nich uczęszczać... "
była ironia, której nie załapałeś
jaczek:over odpowiec mi na pytanie czemu zacznniesz uzywac tagów [ironia]??
bo to:
"Racja, zjednoczmy się wszycy i przestańmy do nich uczęszczać... "
była ironia, której nie załapałeś
EL NINO:Ma sie te wejscia tu i tam, to i tabliczki trofiejne sa :P . Jeszcze pare innych mam :mrgreen: .Seeker:EL skąd Ty te blaszoki z tymi radami o pracy zbierasz, po budowach łazisz?, czy złom Cie tera zajmuje? :wink: :mrgreen:
Kurna, a ja się dziwiłem dlaczego w "Muzeum Polski Ludowej" – niech Ci to Seeker za wskazówkę śłuźy – coraz mniej eksponatów :mrgreen:
Tera to tak bardziej w "D" przechodzi :mrgreen: .Seeker:EL jak tam z Twoim wysokim "C" – dajesz radę ? :wink: :mrgreen:
Ma sie te wejscia tu i tam, to i tabliczki trofiejne sa :P . Jeszcze pare innych mam :mrgreen: .Seeker:EL skąd Ty te blaszoki z tymi radami o pracy zbierasz, po budowach łazisz?, czy złom Cie tera zajmuje? :wink: :mrgreen:
Rebe:EL NINO:Ostatnio ze sklepu tom se musial rolke "papieru do dupy" kulac po trotuarze, bo skubana za ciezka byla – miala 200 listkow i moglbym dostac dlugich jąder :mrgreen: .
Było nam iejscu spoźytkowac to byś problem rozwiązany miał :lol:
Te jądra :shock: ??? :wink: :lol: :mrgreen:
EL jak tam z Twoim wysokim "C" – dajesz radę ? :wink: :mrgreen:
PS EL skąd Ty te blaszoki z tymi radami o pracy zbierasz, po budowach łazisz?, czy złom Cie tera zajmuje? :wink: :mrgreen:
Rebe:To teraz spraw sobie ...psa – sikać juź będzie miał gdzie :lol:
To miejsce juź zajęte ;)
To teraz spraw sobie ...psa – sikać juź będzie miał gdzie :lol:
Rebe:gusioo:EL NINO:"wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole".
Ty pierdzielisz – Włosy nadal mam :)
A ...wnuki ? :lol:
No cóź .. słabo sie staram, ale drzewko juź zasadziłem ;)
gusioo:EL NINO:"wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole".
A ...wnuki ? :lol:
EL NINO:"wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole".
EL NINO:"to nie laska byla duza, tylko szkola na fotce" :mrgreen: :mrgreen: .
A fotka to jaka ?? Nie jaka logitymacyjna ?? :mrgreen:
Rebe:EL NINO:Ostatnio ze sklepu tom se musial rolke "papieru do dupy" kulac po trotuarze, bo skubana za ciezka byla – miala 200 listkow i moglbym dostac dlugich jąder :mrgreen: .
Eeee.... tam, a jakby mu tylko na wynos pozwoliła.
Doliczając do tego wczesniejszy obfity obiad i dobra przemiane materii to bez dodatkowego transportu/podonosnika by się nie obszedł. :wink:
Jaki z tego morał – ano kupuj EL NINO papier na listki, a problemów sobie zaoszczedzisz i zdrowie przyszanujesz. :mrgreen:
EL NINO:Ostatnio ze sklepu tom se musial rolke "papieru do dupy" kulac po trotuarze, bo skubana za ciezka byla – miala 200 listkow i moglbym dostac dlugich jąder :mrgreen: .
Wtedu gusioo szybko zripostuje: "to nie laska byla duza, tylko szkola na fotce" :mrgreen: :mrgreen: .Rebe:Gorzej, EL NINO, spytają:
A skąd taką duźą laskę wziąłeś, źe na szkole kłaść ja trzeba byłó ? :wink:
Moze i ten kurna. Nie sprawdzalem bo mam przepukline to i nigdy nie bylem zadnym – dzwigac mi nie wolno :P . Ostatnio ze sklepu tom se musial rolke "papieru do dupy" kulac po trotuarze, bo skubana za ciezka byla – miala 200 listkow i moglbym dostac dlugich jąder :mrgreen: .Rebe:Ten *lektyk to taki co innych w 'skrzyni" nosi pieszkom goniąc samemu ?
Rebe:EL NINO:Wiemy gusioo :mrgreen: . Ciekawe czy wnukom tez tak bedziesz opowiadal kiedys: "wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole". Co Ci kurna odpowiedza ? "Dziadek – Ty kurna stary nieuku" ? :P :P
Gorzej, EL NINO, spytają:
Kurna na zamówienie to wszystko zrobią...
Moze taka Cie zadowoli, przecie nie zwykła jest :wink:
EL NINO:Wiemy gusioo :mrgreen: . Ciekawe czy wnukom tez tak bedziesz opowiadal kiedys: "wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole". Co Ci kurna odpowiedza ? "Dziadek – Ty kurna stary nieuku" ? :P :P
Gorzej, EL NINO, spytają:
PS.
Ten *lektyk to taki co innych w 'skrzyni" nosi pieszkom goniąc samemu ?
Wiemy gusioo :mrgreen: . Ciekawe czy wnukom tez tak bedziesz opowiadal kiedys: "wicie wnusie, dziadek to jak byl kiedys mlody i mial jeszcze wlosy na glowie, to se laske polozyl na szkole". Co Ci kurna odpowiedza ? "Dziadek – Ty kurna stary nieuku" ? :P :P
EL NINO:Do 16 gusioo, do 16. Teraz juz mozesz laske polozyc na szkole – tez bedziesz *lektykiem :P .gusioo:Do 18 roku źycia masz obowiązek nauki.
Laske to ja juź dawno połoźyłem na szkołe :P
gusioo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta – Zbiór zasad obowiązujących w internecie, a jedna z nich mówi o wytykaniu błędów u innych.
A twój podpis?? Wiesz co tam jest napisane??:
Poprawiaj i upominaj uźytkowników, którzy robią miliony błędów ortograficznych w kaźdym poście / komentarzu, aby jednak poświęcili trochę czasu i uwagi na poprawną pisownię.
jaczek:oskar...oskar..jestem dslektykiem jak chcial bys wiedziec!!
http://www.bykom–stop.avx.pl/jakpisac.html – przeczytaj to sobie i się zastosuj
Do 16 gusioo, do 16. Teraz juz mozesz laske polozyc na szkole – tez bedziesz *lektykiem :P .gusioo:Do 18 roku źycia masz obowiązek nauki.
oskar...oskar..jestem dslektykiem jak chcial bys wiedziec!!