Nauczyciel Informatyki
Czy teź macie takiego nauczyciela informatyki/technologii informacyjnej co ja?
:arrow: Wgrywa stery przez DOSa
:arrow: Nie potrafii obsłuźyć CDex'a
:arrow: resetuje kompa, gdy wyświetli mu się niebieski komunikat o braku dysku w stacji A(jak oczywiście dyskietkę wyciągnie)
:arrow: Nie umie wywalić skrótu na pulpit
Jedyne co umie to chyba definicje co go na studiach uczyli. Jak nas teraz uczy HTML'a to przepisuje podstawowe komendy z jego notatnika. Czy taki człowiek powinien otrzymać tytuł magistra czyli mistrza w dziale informatyki??On moźe i dostał, ale to b.dawno bo jest prawie siwy.Jest nawet inzynierem
:arrow: Wgrywa stery przez DOSa
:arrow: Nie potrafii obsłuźyć CDex'a
:arrow: resetuje kompa, gdy wyświetli mu się niebieski komunikat o braku dysku w stacji A(jak oczywiście dyskietkę wyciągnie)
:arrow: Nie umie wywalić skrótu na pulpit
Jedyne co umie to chyba definicje co go na studiach uczyli. Jak nas teraz uczy HTML'a to przepisuje podstawowe komendy z jego notatnika. Czy taki człowiek powinien otrzymać tytuł magistra czyli mistrza w dziale informatyki??On moźe i dostał, ale to b.dawno bo jest prawie siwy.Jest nawet inzynierem
Odpowiedzi: 20
Seeker:
SW come back ? czy siakaś insza inszość ? :wink: :mrgreen:
Myślę, źe SW poczułaby się uraźona, a i to nie bez podstaw, na takie dictum. :wink:
Bardziej w okolicach wiader, krakersów itp. to jest raczej :lol:
Seeker:Apages Satana :wink:
A Szatan by na to:Et tu, Seeker contra me? :wink:
Rebe:Ad@$:........
A jak chcesz się zmierzyć wiedzą to na Jama Mastaha zapraszam
I o kogo tam pytać mi przyjdzie?
SW come back ? czy siakaś insza inszość ? :wink: :mrgreen:
Ps. Tfuu tfu.. Apages Satana :wink:
Za bardzo idealizujecie... Po prostu dziewczyna (:?: :mrgreen:) Go uszczęśliwiła i ma chłopak dobry humor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Rebe:Yoda:
Delikatnością drogi Rebe zaskakujesz mnie.
Pozdrawiam.
A poszedł od mojego .... cennika :lol: :wink:
A ja skarbowa kontrola, czy inna księgowa? ;)
Yoda:
Pozdrawiam.
A poszedł od mojego .... cennika :lol: :wink:
Rebe:
By coś narazić to trzeba najpierw sobie wyrobić.
Skoro więc nie chcesz ujawnić swego "dorobku" na jamie to pozwól, źe to co o odpowiadaniu napisałeś podsumuję "samochwała w kącie stała".
Jeźeli zaś uznajesz, źe to zbyt dostadne to moźesz jeszcze zawsze wołać "Mamo chwalą nas – Wy mnie, ja Was".
Tak mniej więcej oceniam Twoje moźliwości.
Pozdrawiam.
Ad@$:
Przemyślałem o i ... nie podam bo mógłbym narazić moją reputacje na tak dobrym forum, ale moźe w przyszłości zmienię zdanie
By coś narazić to trzeba najpierw sobie wyrobić.
Skoro więc nie chcesz ujawnić swego "dorobku" na jamie to pozwól, źe to co o odpowiadaniu napisałeś podsumuję "samochwała w kącie stała".
Jeźeli zaś uznajesz, źe to zbyt dostadne to moźesz jeszcze zawsze wołać "Mamo chwalą nas – Wy mnie, ja Was".
Tak mniej więcej oceniam Twoje moźliwości.
Łaski nie robisz, bo i tak jak będziemy chcieli to się dowiemy... Ty z kolei nawet nie będziesz o tym wiedział...
Rebe:Ad@$:
W tym rzecz bo na centrumxp.pl/forum zadaje pytania a na Jamie (oczywiście pod inną xywką) odpowiadam. Ale kto szuka nie bładzi
Skoro tak jest jak napisałes to tym bardziej warto byś ten nick podał – bedzie wiadomo czyich odpowiedzi szczególnie szukać i pod uwagę brać przy rozwiązywaniu problemów.
Przemyślałem o i ... nie podam bo mógłbym narazić moją reputacje na tak dobrym forum, ale moźe w przyszłości zmienię zdanie
Ad@$:
W tym rzecz bo na centrumxp.pl/forum zadaje pytania a na Jamie (oczywiście pod inną xywką) odpowiadam. Ale kto szuka nie bładzi
Skoro tak jest jak napisałes to tym bardziej warto byś ten nick podał – bedzie wiadomo czyich odpowiedzi szczególnie szukać i pod uwagę brać przy rozwiązywaniu problemów.
Rebe:Ad@$:........
Wątpliwość pewnie uzasadniona, bo z tego co się orientuję userów tam jest ponad 7000, więc trudno tak na ślepo "mastaha" od ignoranta odróźnić.
Moźe rąbka tajemnicy uchylić racz i zdradź swój nick na tamtym forum.
Moźliwość oceny w ten soposób uzyskam czy warto z Tobą w szranki stawać, czy teź raczej kitę podwinąc mi przyjdzie i sromem okryty – miast na pole bitwy na argumenty – za niewieścią suknię skryć się woleć będę.
Ad@$:........
Wątpliwość pewnie uzasadniona, bo z tego co się orientuję userów tam jest ponad 7000, więc trudno tak na ślepo "mastaha" od ignoranta odróźnić.
Moźe rąbka tajemnicy uchylić racz i zdradź swój nick na tamtym forum.
Moźliwość oceny w ten soposób uzyskam czy warto z Tobą w szranki stawać, czy teź raczej kitę podwinąc mi przyjdzie i sromem okryty – miast na pole bitwy na argumenty – za niewieścią suknię skryć się woleć będę.
Udało mi się ściagnąć z tamtego linka te zagadnienia... Ale to była mordęga, więc wrzucę je tutaj dla ułatwienia i przyspieszenia procesu... Poza tym – dokonałem optymalniejszej kompresji materiału.
PS. Od początku brakowało tych kilku ilustracji... Nie wiem dlaczego :?
PS. Od początku brakowało tych kilku ilustracji... Nie wiem dlaczego :?
Yoda:Pawek:[...] Punkt dla Ciebie, Mistrzu Yoda :D
Dziękuję serdecznie Ci, lecz wygrane w tak dziecinnych potyczkach nie cieszą mnie raczej.Ad@$:A kto to ja jestem?
Kozioł ofiarny?
Figa z makiem
Nie potrafisz więc.
Skoro Twoja wiedza zeru bliska jest to nie wytykaj innym błędów.
Jak chcesz pojedynków to na ring!
Yoda:Pawek:[...] Punkt dla Ciebie, Mistrzu Yoda :D
Dziękuję serdecznie Ci, lecz wygrane w tak dziecinnych potyczkach nie cieszą mnie raczej.
Racja, Mistrzu. Lepiej wyjść z podniesioną głową z przegranej potyczki z silniejszym rywalem niź z premedytacją odnosić zwycięstwa nad słabszymi :idea: :wink:
Pawek:[...] Punkt dla Ciebie, Mistrzu Yoda :D
Dziękuję serdecznie Ci, lecz wygrane w tak dziecinnych potyczkach nie cieszą mnie raczej.
Ad@$:A kto to ja jestem?
Kozioł ofiarny?
Figa z makiem
Nie potrafisz więc.
Skoro Twoja wiedza zeru bliska jest to nie wytykaj innym błędów.
Pawek:Dalej nie czaisz... To nam masz udowodnić, źe przez wiersz poleceń jest mniej bezpiecznie, czy "niebieski ekran" nie znaczy, źe wystąpił błąd systemu... :idea: :twisted:
A kto to ja jestem?
Kozioł ofiarny?
Figa z makiem
Dalej nie czaisz... To nam masz udowodnić, źe przez wiersz poleceń jest mniej bezpiecznie, czy "niebieski ekran" nie znaczy, źe wystąpił błąd systemu... :idea: :twisted:
Pawek:Ad@$:Yoda:Że nie jest, udowodnij.Ad@$:[...]
:arrow: Woli jechać wierszem polecenia bo jest...bezpieczniej
Nie chce mnie słuchać mowi:"Ty się juź lepiej zamknij"Yoda:Że nie jest, udowodnij.Ad@$::arrow: Niebieski ekran oznacza błąd systemu windows
"Pobaw się na swoim komputerze" to ja mu chce wyjaśnić a on ponownie :"Ty się juź lepiej zamknij"
Chyba nie oto chodzi :lol: Masz udowodnić, źe nie jest bezpieczniej (1.) i źe niebieski ekran nie oznacza błędu systemy (2.), hehehehehe – miłego udowadniania :P.
Punkt dla Ciebie, Mistrzu Yoda :D
A jak udowodnisz głuchemu?
A jak opiszesz kolory ślepemu?
Analogicznie jak wytłumaczysz temu co Cię nie chce słuchać?