Napis Optimus na pudełku Windows XP
Witam
Na Allegro.pl znalazłem Windows XP HE, który ma napis widoczny za zdjęciu:

Co oznacza ten napis?
Czy moźna go zainstalować w zwykłym składaku?
Pozdrawiam :)
Na Allegro.pl znalazłem Windows XP HE, który ma napis widoczny za zdjęciu:

Co oznacza ten napis?
Czy moźna go zainstalować w zwykłym składaku?
Pozdrawiam :)
Odpowiedzi: 9
Ja mam optimusa i na opakowaniu do systemu teź to jest. Chodzi tu o to źe ta płyta z windowsem moźe być kupiona ale tylko wraz z komputerem Optiumusowym :wink: . Jeśli ktoś chce sprzedać to na allegro to poprostu robi to nielegalnie i trzeba to zgłosić gdzieś tam w allegro źeby zamknęli tą aukcję.
Damian
Damian
Rebe:
Bobi_robert:
Mało tego Mrówek ze musi być Optimus to jeszcze musi byc on nowy jak na obrazku napisane
Ile w tym prawdy nie wiem, Rebe przylezie to wytłumaczy :P
A co tu , kurna, tłumaczyć ?
Toź jak byk stoi, źe bez optimusa nie podchodź. Jest bowiem szansa, źe w ogóle nie da się tego systemu na innym sprzęcie postawić – pomijam kwestię legalności takiej próby – a oczka komunikat ujrzą "to nie Optimus, wyp....adł z baru".
Masz racje Rebe ;)
Trzeba myśleć, gdy się czyta :D
Bobi_robert:
Mało tego Mrówek ze musi być Optimus to jeszcze musi byc on nowy jak na obrazku napisane
A co tu , kurna, tłumaczyć ?
Toź jak byk stoi, źe bez optimusa nie podchodź. Jest bowiem szansa, źe w ogóle nie da się tego systemu na innym sprzęcie postawić – pomijam kwestię legalności takiej próby – a oczka komunikat ujrzą "to nie Optimus, wyp....adł z baru".
Przeciez jak byk jest pokazane ze to OEM. Czyli zeby moc go zainstalowac trzeba jeszcze kupic Optimusa :D
Aha dzięki :)
Kacper M.:
Sprzedający pisał tylko o dedykacji.
Produkt nie był wcześniej rejestrowany w Microsofcie.
Zapakowany oryginalnie.
Jeźeli nie masz komputera firmy Optimus, to taki Windows będzie nielegalny :)
Sprzedający pisał tylko o dedykacji.
Zapakowany oryginalnie.
Zapakowany oryginalnie.
Jesli nie byl instalowany wczesniej na innym kompie to zapewne tak (chyba ze jakas specjalna odmiana)
Strona 1 / 1