Napędy wirtualne -problem-proszę o pomoc
Witam .
Mam w systemie 10 wirtualnch napędów do których mam zamontowanych 10 gier żeby dziecko nie zniszczyło płyt, i wszystko było ok ale od wczoraj jak uruchamiam kompa to wszyskie gry uruchamiają się razem z systemem. Jak wyłącze w alcoholu żeby nie montował przy starcie , to znowu wszystkie obrazy po restarcie są odmontowane. Wiecie o co tu chodzi? Wcześniej wszystko było ok, tzn obrazy płyt były zawsze zamontowane i gdy odpalałem kompa żadna gra sie nie uruchamiała, dopiero wtedy jak kliknołem ikone jakiejś gry.
Za pomoc z góry dziękuje.
Odpowiedzi: 3
Bardziej chodzi o to, aby nie uruchamiały się aplikacje, które masz w tych wirtualnych napędach. A poza tym... musisz mieć na stałe zamontowane wszystkie obrazy na raz?
Ja mam kilka obrazów na dysku i ustawiony jeden napęd wirtualny i w zupełności mi to wystarcza.
Nie gram? - wyłączam obraz i po sprawie.
Mam ten program, ale niby jak w nim ustawić żeby przy starcie systemu nie odpałały sie napędy wirtualne.
proszę o pomoc jak moge rozwiązac ten problem
Sprawdź autostart napędów pod kątem uruchamiania aplikacji albo zainstaluj sobie [b]Tweak UI 1.33[/b] a potem zakładka: Paranoia i po kłopocie.
Strona 1 / 1