napędy combo
co sądzicie o nich i czy wartokupować.
jaka nagrywarka CD_RW (tania do 200zł)?
Odpowiedzi: 14
Mam taką zasadę "jeśli coś jest do wszystkiego to znaczy źe jest do niczego" i tak moim zdaniem jest z napędami combo. Raczej nie polecam.
1. warto kupowac combo
2. zdecydownaie LG. Mam od dawna i jest rewelacyjne. :)
2. zdecydownaie LG. Mam od dawna i jest rewelacyjne. :)
Weź dowolną "fabryczną" płytę VCD i DVD – jest róźnica, którą widać.
no tak chodzi mi czy nagrany film w formacie dvd jest duuuuźo lepszy od vcd ,a pytam poniewaź zgrywam często z kamery i zastanawiam się nad zakupem w przyszłości niedalekiej nagrywarki dvd. wiem źe jakość jest lepsza tylko czy jest to aź tak znacząca róźnica
Jakość zaleźy od formatu, a nie nośnika.
wywaliłem nagrywarke Lg i kupiłem lite–on(52x32x52)za 155zł narazie nagrywa tylko jest troche głośniejsza od lg i tacka jakaś taka latająca. pozdrawiam
P.S
czy jakość filmu zgrywanego z kamery na płyte dvd jest znacząco lepsza od zwykłego vcd lub svcd?
P.S
czy jakość filmu zgrywanego z kamery na płyte dvd jest znacząco lepsza od zwykłego vcd lub svcd?
1. Odradzam COMBO, bo za skomplikowane :mrgreen: (tak na serio to czemu nie, tyle źe juź lepiej kupić dwa oddzielne napędy – wyjdzie niewiele droźej, a korzyści oczywiste – chyba, źe brak miejsca w obudowie).
2. Juź lepiej po prostu zwykłego LITE–ONA CD–RW.
3. Posiadam nagrywarkę TEACA, ale starszy model 540W – ostatni z dobrych :wink: Nowsze TEACY stanowczo odradzam. Nie dość, źe drogie, to jeszcze słabsze od LG i LITE–ON :!:
2. Juź lepiej po prostu zwykłego LITE–ONA CD–RW.
3. Posiadam nagrywarkę TEACA, ale starszy model 540W – ostatni z dobrych :wink: Nowsze TEACY stanowczo odradzam. Nie dość, źe drogie, to jeszcze słabsze od LG i LITE–ON :!:
Zawsze sadzilem zes jakis mutant :P :lol: .Seeker:
1. Posiadam
Zawsze sadzilem zes jakis mutant :P :lol: .Seeker:
1. Posiadam
mynajms:
co sądzicie o nich i czy wartokupować.
1. Posiadam
2. "0" problemów
3. Oprócz tego mam jeszcze CDrom – jakby co rzecz jasna :wink:
PS. Jasne źe Lajton
1. popieram
2. TEAC od pewnego czasu podupadł na jakości wiec raczej bym odradzał, ale LG (takowego posiadam :wink: )i LITE ON czemu nie :wink:
2. TEAC od pewnego czasu podupadł na jakości wiec raczej bym odradzał, ale LG (takowego posiadam :wink: )i LITE ON czemu nie :wink:
nie polecam combo z takich samych przyczyn jak el nino, a jaką wybrać nagrywarkę? Teac albo LG, którego ja uźywam i jak narazie od 1,5 roku nie naźekam.
Pewnie za skomplikowane :mrgreen: .Rebe:
1. nie lubię.
Ala fakt faktem, bo jesli kleknie, to nie masz ani napedu, ani nagrywarki :wink: .
1. nie lubię.
2. LiteOn
2. LiteOn
Strona 1 / 1