Napęd wirtualny Alcohol–a 120%

Witam. Parę dni temu od instalowałem program Alkohol 120% i w czasie deinstalacji nie kliknąłem na komunikat(jaki mi wyskoczył) czy chcę usunąć napęd wirtualny jaki utworzył Alkohol i pozostał mi na komputerze.
Chce go usunąć ale nie wiem jak, z pewnością w rejestrze on się znajduje (a raczej na pewno) tylko nie wiem jak go znaleźć.
Chyba źe wie ktoś z was ja to zrobić inaczej to będę bardzo wdzięczny a jeśli nie to jak go mam znaleźć w rejestrze??

Odpowiedzi: 3

ok udało sie wytarczyło wejśc tam gdzie mówiełeś izumi7 albo kliknąć na ten napęd wirtualny prawym i właściwości a następnie zakładka sprzęt i tam zaznaczyś wirtualny napęd i wejśc w niego własciwości nastepnie sterowniki i odinstaluj.
Wielkie dzienki za pomoc.
Anaxdin
Dodano
16.12.2005 23:29:00
Sprawdz czy w "Narzędzie uruchamiania systemu" (start–>uruchom–>msconfig , zakaldka uruchamianie) nie masz źadnych odwolań do Alcohola, jeśli tak to odptasz. Sprawdz rownieź czy w programfiles Alkohol skaskowal przy deinstalacji własny katalog, jeśli jest skasuj ręcznie. Jeśli to nie pomźe to prawdopodobnie zostaje skaskowanie wszystkich wpisow z rejestru dotyczących Alkohola. Przed, zrób kompie rejestru
wojtt
Dodano
16.12.2005 23:23:47
Zobacz tutaj i tutaj
Żółty
Dodano
16.12.2005 23:18:44
Anaxdin
Dodano:
16.12.2005 23:07:44
Komentarzy:
3