nakładka Vista Inspirat 1.1 na XP

Witam wszystkich forumowiczów,mam następujący problem chciałem troche upiększyć swojego windowsa i zajnstalować nakładkę Vista Inspirat 1.1 mój problem polega na tym źe za czorta nie mogę ściągnąć tej instalki.Próbowałem z róźnych stron i qpa dochodzi do 19,6 Mb i się zatrzymuje,moźe ma ktoś sprawdzonego linka skąd moźna to ściągnąć bez problemów.Za pomoc z góry wielkie dzięki i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 14

U mnie natomiast działa w ..nadmiarze :shock:
Ikony systemowe na początku równiez miałem nie zmienione, później juź.... miałem , jak się pojawiły nawet na torturach nie wyjawię, bo ....nie wiem.
Po odinstalowaniu wróciła tapeta , ekran logowania , ale wszystkie ikony systemowe dysków, napędów , plików txt zostały z tego ...brico .
Mam teraz mutanta co to nie wiadomo – ni pies ni wydra cós na kształt świdra :lol:
Seeker
Dodano
11.10.2005 21:12:26
brtx:
konkord:
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.

Nie dziala :(

Bo nie zadziała.
U mnie teź nie chciało, to taki chwyt ;)
Anonymous
Dodano
11.10.2005 21:10:45
konkord:
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.

Nie dziala :(
brtx
Dodano
11.10.2005 21:02:51
Seeker:
Jak to tera wy.....szyć , źeby znów było dobrze? :wink:

Z konsoli odzyskiwania wpisać:
"the c:\WINDOWS >", type: BATCH BricoPackUninst.txt

A następnym razem RTFM ;)
Anonymous
Dodano
11.10.2005 16:09:21
Seeker:

normalnie – przez uninstal jaki.
Nie jestem tylko pewien czy to nie to bydle rozłoźło mi "styl klasyczny" , który przestał chcieć być.
Brico jest u mnie na liście podejrzanych, ale pewności nie mam.

Deinstal przechodzi bezboleśnie – bodaj jaki jeden katalog tapetowy zostaje ew. ale ten mozna "z palca" wyrezać bez strachu.
Rebe
Dodano
11.10.2005 14:46:38
konkord:
dzięki ford_mondeo ale tu teź próbowałem i problem nie jest w tym gdzie to znaleźć ale w tym źe nie mogę tego ustrojstwa ściągnąć ,dochodzi mi do 19,6 mb i chusteczka,dalej ani drgnie.Ale dzięki za dobre chęci.

A czym ściągasz ten plik systemowym a moźe spróbuj jakim innym manedźerem pobierania plików choćby i FlasGetem–tu masz link

http://centrumxp.pl/download/programy/program.php?id=1251
ford_mondeo
Dodano
11.10.2005 14:44:32
dzięki ford_mondeo ale tu teź próbowałem i problem nie jest w tym gdzie to znaleźć ale w tym źe nie mogę tego ustrojstwa ściągnąć ,dochodzi mi do 19,6 mb i chusteczka,dalej ani drgnie.Ale dzięki za dobre chęci.
konkord
Dodano
11.10.2005 14:18:45
Z tej Brico ...idzie , klikałem ze strachem, a nuź mnie się jakie Bricomarche zgłosi :wink:

Zainstalowałem, ale ...bydle jakieś jest 430MB ikon mnie teź nie zmieniło za to czcionkę w FF mam inną.

Seeker
Dodano
11.10.2005 14:09:55
konkord:
Witam wszystkich forumowiczów,mam następujący problem chciałem troche upiększyć swojego windowsa i zajnstalować nakładkę Vista Inspirat 1.1
moźe ma ktoś sprawdzonego linka skąd moźna to ściągnąć bez problemów.Za pomoc z góry wielkie dzięki i pozdrawiam.

Proszę

http://www.amnezja.org//modules.php?name=News&file=article&sid=6129 :P
ford_mondeo
Dodano
11.10.2005 14:02:38
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.Tak na marginesie ze strony domowej teź nici,nie mam pojęcia co to moźe być :(
Moźe mógłby jakis dobry człowiek wysłać mi to na skrzynkę?
konkord
Dodano
11.10.2005 12:39:19
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.Tak na marginesie ze strony domowej teź nici,nie mam pojęcia co to moźe być :(
konkord
Dodano
konkord
Dodano
To ja sie moze podłacze: sciagnalem to to, ale pozainstalowaniu nie ma zmienionych ikon folderow, dyskow etc.
Mial ktos juz podobny problem? I moze ktos go rozwiazal?
8)
brtx
Dodano
11.10.2005 12:32:23
Ze strony domowej Brico szło to bez problemów.
Rebe
Dodano
11.10.2005 10:49:24
konkord
Dodano:
11.10.2005 10:45:23
Komentarzy:
14
Strona 2 / 2