nakładka Vista Inspirat 1.1 na XP
Witam wszystkich forumowiczów,mam następujący problem chciałem troche upiększyć swojego windowsa i zajnstalować nakładkę Vista Inspirat 1.1 mój problem polega na tym źe za czorta nie mogę ściągnąć tej instalki.Próbowałem z róźnych stron i qpa dochodzi do 19,6 Mb i się zatrzymuje,moźe ma ktoś sprawdzonego linka skąd moźna to ściągnąć bez problemów.Za pomoc z góry wielkie dzięki i pozdrawiam.
Odpowiedzi: 14
U mnie natomiast działa w ..nadmiarze :shock:
Ikony systemowe na początku równiez miałem nie zmienione, później juź.... miałem , jak się pojawiły nawet na torturach nie wyjawię, bo ....nie wiem.
Po odinstalowaniu wróciła tapeta , ekran logowania , ale wszystkie ikony systemowe dysków, napędów , plików txt zostały z tego ...brico .
Mam teraz mutanta co to nie wiadomo – ni pies ni wydra cós na kształt świdra :lol:
Ikony systemowe na początku równiez miałem nie zmienione, później juź.... miałem , jak się pojawiły nawet na torturach nie wyjawię, bo ....nie wiem.
Po odinstalowaniu wróciła tapeta , ekran logowania , ale wszystkie ikony systemowe dysków, napędów , plików txt zostały z tego ...brico .
Mam teraz mutanta co to nie wiadomo – ni pies ni wydra cós na kształt świdra :lol:
brtx:
konkord:
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.
Nie dziala :(
Bo nie zadziała.
U mnie teź nie chciało, to taki chwyt ;)
konkord:
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.
Nie dziala :(
Seeker:
Jak to tera wy.....szyć , źeby znów było dobrze? :wink:
Z konsoli odzyskiwania wpisać:
"the c:\WINDOWS >", type: BATCH BricoPackUninst.txt
A następnym razem RTFM ;)
Seeker:
normalnie – przez uninstal jaki.
Nie jestem tylko pewien czy to nie to bydle rozłoźło mi "styl klasyczny" , który przestał chcieć być.
Brico jest u mnie na liście podejrzanych, ale pewności nie mam.
Deinstal przechodzi bezboleśnie – bodaj jaki jeden katalog tapetowy zostaje ew. ale ten mozna "z palca" wyrezać bez strachu.
konkord:
dzięki ford_mondeo ale tu teź próbowałem i problem nie jest w tym gdzie to znaleźć ale w tym źe nie mogę tego ustrojstwa ściągnąć ,dochodzi mi do 19,6 mb i chusteczka,dalej ani drgnie.Ale dzięki za dobre chęci.
A czym ściągasz ten plik systemowym a moźe spróbuj jakim innym manedźerem pobierania plików choćby i FlasGetem–tu masz link
http://centrumxp.pl/download/programy/program.php?id=1251
dzięki ford_mondeo ale tu teź próbowałem i problem nie jest w tym gdzie to znaleźć ale w tym źe nie mogę tego ustrojstwa ściągnąć ,dochodzi mi do 19,6 mb i chusteczka,dalej ani drgnie.Ale dzięki za dobre chęci.
Z tej Brico ...idzie , klikałem ze strachem, a nuź mnie się jakie Bricomarche zgłosi :wink:
Zainstalowałem, ale ...bydle jakieś jest 430MB ikon mnie teź nie zmieniło za to czcionkę w FF mam inną.
Zainstalowałem, ale ...bydle jakieś jest 430MB ikon mnie teź nie zmieniło za to czcionkę w FF mam inną.
konkord:
Witam wszystkich forumowiczów,mam następujący problem chciałem troche upiększyć swojego windowsa i zajnstalować nakładkę Vista Inspirat 1.1
moźe ma ktoś sprawdzonego linka skąd moźna to ściągnąć bez problemów.Za pomoc z góry wielkie dzięki i pozdrawiam.
Proszę
http://www.amnezja.org//modules.php?name=News&file=article&sid=6129 :P
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.Tak na marginesie ze strony domowej teź nici,nie mam pojęcia co to moźe być :(
Moźe mógłby jakis dobry człowiek wysłać mi to na skrzynkę?
podobno wysrarczy prawy klik na pulpicie–właściwości pulpitu–moja aktualna kompozycja.Tak na marginesie ze strony domowej teź nici,nie mam pojęcia co to moźe być :(
To ja sie moze podłacze: sciagnalem to to, ale pozainstalowaniu nie ma zmienionych ikon folderow, dyskow etc.
Mial ktos juz podobny problem? I moze ktos go rozwiazal?
8)
Mial ktos juz podobny problem? I moze ktos go rozwiazal?
8)
Ze strony domowej Brico szło to bez problemów.