nakładka która powoduje ze win XP wygląda jak LONGHORN
skąd moge sciągnąć taki dodatek co powoduje ze win XP wygląda jak LONGHORN?? za odpowiedz zgóry dziękuje. :) :) :) :) :) :)
Odpowiedzi: 20
Wiecie co,wszystkie windozy nadają sie "o kant stołu potłuc".Wspaniały Bil G(wszyscy wiemy o kogo chodzi) nie zrobił jeszcze systemy o którym moźna powiedzieć źe jest OKI a tym bardziej stabilny :? Ja osobiście uźywam Windowsa XP,bo mi przypasował.Z kumplami musielismy troszkę go przerobić,aby uniknąć błedów Microsoftu(jądro systemu z WinXP Home a reszta z Profesjonala).A dlaczego tyle ludzi uźywa systemu który czesto zadaje dziwne pytania,wiesza się,wywala tyle błędów? Powiem wam,dlatego źe wszystko robione jest pod Winda.Wszyskie gry,programy,i inny badziew.Kłucicie się który windoza jest lepszy,2000 Profeska cz XP :shock: Ludzie zapomnieliscie za komputery klasy PC składane są z cześci róźnych i bardzo często te części powodują spięcia sprzętowe.Więc dyskusja który lepszy?? :? NO CO WY?? Ja microsoft wymyśli system który bedzie STABILNY,NIE WIESZAŁ SIĘ,BEZ BŁĘDÓW,CHODZIŁ PŁYNNIE,I BEZ ZADAWANIA GŁÓPICH PYTAŃ to stwierdze wtedy źe to jest system operacyjny godny uwagi.A teraz nie ma takiego systemu z rodziny Microsoft. Pozdrawiam HEY :wink:
To było do zakrenta – przepraszam źe Cie uraziłem.
Na zawsze kumpel:
Ja tam z windowsów to najbardziej lubię Red Hata. A najbardziej draźnią mnie błędy ortografy 8) :lol: .
Jeśli chodzi o moją wypowiedź to to, źe zjadłem literę w wyrazie "podobny" to chyba nie jest błąd ortograficzny :wink:
Ja tam z windowsów to najbardziej lubię Red Hata. A najbardziej draźnią mnie błędy ortografy 8) :lol: .
Ja teź wolę XP.
Z wyglądu ładniejszy od 2000, a pod względem stabilności bardzo podoby do 2000 :wink:
Z wyglądu ładniejszy od 2000, a pod względem stabilności bardzo podoby do 2000 :wink:
loju:
U mnie w2000 miał duźo zwisów, ogólnie oceniam system dobrze ale moim zdaniem Xp jest o niebo lepszy :D
A u mnie na odwrót.
Pozdrówki
U mnie w2000 miał duźo zwisów, ogólnie oceniam system dobrze ale moim zdaniem Xp jest o niebo lepszy :D
Ja mam XP Professional juź z pół roku i jak narazie nic mi w nim nie przeszkadza.
Niemoge go porównać do 2000 bo jeszcze nie widziałem, ale w najbliźszym czsie jak będe robił formata to sobie go "załatwie" i zobacze jaki jest.
Niemoge go porównać do 2000 bo jeszcze nie widziałem, ale w najbliźszym czsie jak będe robił formata to sobie go "załatwie" i zobacze jaki jest.
Mam tą samą "pzczke" i teź mi zmienia na język angielski.
Ja uźyłem Longhorn M5 Transformation Pack 2.0. Tyle źe połowa systemu robi mi się po angielsku co dla reszty domowników problem. Jak jest w przypadku waszych wersji, bo jak to samo to nie sprawdzam.
dobra jakiś anonimowy gość wysłał mi co tzreba zrobić by winXP wyglądał jak LONGHORN po1. trzeba sciagnąć program co nazywa sie "Style XP" po 2. trzeba sciagnąć takie coś o nazwie "Microsoft.Windows.Longhorn.Theme.for" jak juz sie to ma to trzeba uruchomić styl XP i pokazać mu gdzie jest ten drugi plik i gotowe system XP wygląda jak LONGHORN. a teraz mozemy wrucić do kłutni który windows jest najlepszy
a mozna wiedziec skad sciagnac plik Microsoft.Windows.Longhorn.Theme.for :?:
Ja teraz mam Windowsa 2003 Server EN.
Gdybym miał polską wersje to bym uznał go za lepszego od 2000 PRO
Gdybym miał polską wersje to bym uznał go za lepszego od 2000 PRO
ja tam wole mój spsub w jak sie wszystko zrobi poprawnei to ma sie do wybory 10kombinacju wygladu systemu COOL!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ja tam wole mój spsub w jak sie wszystko zrobi poprawnei to ma sie do wybory 10kombinacju wygladu systemu COOL!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nakładka nazywa się SmartBarXP i jest na stronie www.smartbarxp.com :D
dobra jakiś anonimowy gość wysłał mi co tzreba zrobić by winXP wyglądał jak LONGHORN po1. trzeba sciagnąć program co nazywa sie "Style XP" po 2. trzeba sciagnąć takie coś o nazwie "Microsoft.Windows.Longhorn.Theme.for" jak juz sie to ma to trzeba uruchomić styl XP i pokazać mu gdzie jest ten drugi plik i gotowe system XP wygląda jak LONGHORN. a teraz mozemy wrucić do kłutni który windows jest najlepszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ludzie niepiszcie o tych windowsach bo najpierw chce mieć odpowiedz na moje pytanie a nie na ankiete o ankiecie zacznijcie mówić dopiero wtedy jak sie skończy :):x:)
Chodzi mi o windows 2000 Home Edition :)
A Windowsa 2003 to juz nikt nie liczy? :wink:
mam celerona 1gh 128ram rive TNT2 i komputer mi sie włancza 15sec kopiowanie jest bardzo szybki a co dopiero internet fiufiu jak burza chodzi a jak miałem 2000 to sie wszystko wieszało ale interent tez wnim fajnei chodzi :) :)