nakładka która powoduje ze win XP wygląda jak LONGHORN

skąd moge sciągnąć taki dodatek co powoduje ze win XP wygląda jak LONGHORN?? za odpowiedz zgóry dziękuje. :) :) :) :) :) :)

Odpowiedzi: 20

ja plik Microsoft.Windows.Longhorn.Theme.for znalazłe mna google.pl tam an jednej stronce gosciu przehwalał sie ze zrobił ten wygląd i podał link skąd mozna go sciagnąć ale neipamietam stronki więc poszukajcie na google.pl 8) 8) pozdrawiam
zakrenta
Dodano
20.09.2003 22:00:58
wszystko program style xp craki do niego jak i skin przerabiajacy xp na longhorna sa do sciagniecia oczywiscie z lubianego a wrecz kochanego przez wszytkich programu KAZA :) odrazu mowie ze to lipa mi sie osobiscie niepodoba ten skin ale kazdy ma inny gust.
Rysiek80
Dodano
26.08.2003 08:43:20
kaksik:

Pisałem juź zaprasza na prezętacje,jak chcesz.Jeśli jesteś z wawy to jestem w stanie to udowodnić.

A rozdajesz jakieś wersje 180–cio dniowe ????
Tomekk
Dodano
22.08.2003 14:49:19
dobra ale moze jakis screen albo cosik? niestety nie sem w Wawy i mam trochę daleko do niej :/ a jak pisalem co to za problem zrobic jakis screen z "rewolucyjnymi" zmianami i dokonaniami??
mleko
Dodano
22.08.2003 14:24:38
mleko:
wcale nie twierdzę, źe znam się na wszystkim i wogołe umiem zrobić niewiadomo co, zreszta jak narazie to Ty tylko piszesz, piszesz i nic wiecej :) a moźe jakiś dowód swoich "dokonań"?

Pisałem juź zaprasza na prezętacje,jak chcesz.Jeśli jesteś z wawy to jestem w stanie to udowodnić.
kaksik
Dodano
22.08.2003 12:16:50
wcale nie twierdzę, źe znam się na wszystkim i wogołe umiem zrobić niewiadomo co, zreszta jak narazie to Ty tylko piszesz, piszesz i nic wiecej :) a moźe jakiś dowód swoich "dokonań"?
mleko
Dodano
22.08.2003 01:03:01
jak juź mówiłem,ludzie czubka nosa nie widzicie.Tacy mądźy i wspaniali. :D tak , tak , tak.....
hehehehehehe
kaksik
Dodano
22.08.2003 00:44:15
kaksik:
sam się butuje

hehe jakimi butami on sie butuje? adidasami?? :)

kaksik:
W sieci są róźne programy

heeh moźe Ci chodzi o ResHacka? hehe co otworzyłes sobie plik windows.exe i pozmieniałes ikonki? hehehe

a swoją drogą czym się rózni jądro xp HOME od PROFESSIONAL ?? beuheh a moźe tylko nazwą ??

p.s. coś mi się skojarzyło włąsnie: a moźe gościu przerobił wersje "zwykła" na CORPORATE gdzie nie ma aktywacji itd i teraz próbuje wcisnąc jakies kity ? hehe taka przeróbka to kwestia podmiany paru plikow przed instalka – dla win2003 jest to plik: win2003.vlk.corpfiles–xBetas.rar – bardzo łątwo go znaleźć w sieci
mleko
Dodano
22.08.2003 00:11:28
EL NINO:
Poszukaj no w sieci informacji na temat tego jakie jadro jest w obu tych systemach bo widze chlopie, ze nie wiesz o czym piszesz. Przerobili systemy – dobre.

ROTFL i EOT.

Dobra i tak widze źe nie dasz sobie nic przetłumaczyć.Niech ci bedzie jesteś wilki.....po prostu gugu.A widzisz czubek nosa? :?:
kaksik
Dodano
21.08.2003 21:45:46
Poszukaj no w sieci informacji na temat tego jakie jadro jest w obu tych systemach bo widze chlopie, ze nie wiesz o czym piszesz. Przerobili systemy – dobre.

ROTFL i EOT.
EL NINO
Dodano
21.08.2003 21:41:31
Wiesz co moźe ci go poprostu prześle i załatwiaj mi od razu prace w Redmont OKI.Zresztą zobacz sobie na WWW czy się róźni Home od Profeski,a szczególnie jądro systemowe.Jest nawet napisane jak zrobić pewne źeczy.Wind który zrobiłe(nie sam z kumplami–przyznaje się) ma jądro home a loguje się jako profeska,nie potrzebny jest źaden klucz do niego,sam się butuje i DAWAJ.Jak myślisz źe to takie niewykonalne to zapraszam do mnie.Facet ludzie linuksa zmieniają(fakt on ma kod źródłowy otwart) ale w windozie nie trudno jest to zrobić.W sieci są róźne programy.Czemu nie zapytasz się jak oni rozszyfrowali windoze? Po prostu udało się,a z Bilem G nie współpracują.
kaksik
Dodano
21.08.2003 21:34:56
kaksik:
Sorki,jak jesteś z wawki to podźuce ci cd i se zobaczysz
Wybacz ale nie jestem z wawki :wink: .
kaksik:
Co się będe rozpisywał.O! i spadaj z krzesła :lol: bo to działa a to takie trudne nie jest.
To napisz chociaz troche o tym jak wyciagnales to jadro z XP HE i dodales do niego reszte z XP Prof. Tez bym tak chcial :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
21.08.2003 21:20:38
EL NINO:
kaksik:
Z kumplami musielismy troszkę go przerobić,aby uniknąć błedów Microsoftu(jądro systemu z WinXP Home a reszta z Profesjonala).
ROTFL – Normalnie leze pod krzeslem i kwicze ze smiechu.

No to kurna zastanawiam sie co Ty tu jeszcze robisz z kumplami skoro takie rzeczy z systemami wyprawiacie. Opisz no ta przerobke tych dwoch systemow a zapewniam Cie, ze jutro juz bedziesz w Redmont pracowal :mrgreen: .

Sorki,jak jesteś z wawki to podźuce ci cd i se zobaczysz.Co się będe rozpisywał.O! i spadaj z krzesła :lol: bo to działa a to takie trudne nie jest.To tak jak byś naprawiał Fiata 126p tylko źe dziurawego jak ser szwajcarski.
kaksik
Dodano
21.08.2003 21:08:38
kaksik:
Z kumplami musielismy troszkę go przerobić,aby uniknąć błedów Microsoftu(jądro systemu z WinXP Home a reszta z Profesjonala).
ROTFL – Normalnie leze pod krzeslem i kwicze ze smiechu.

No to kurna zastanawiam sie co Ty tu jeszcze robisz z kumplami skoro takie rzeczy z systemami wyprawiacie. Opisz no ta przerobke tych dwoch systemow a zapewniam Cie, ze jutro juz bedziesz w Redmont pracowal :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
21.08.2003 20:48:33
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?p=42868#42868

A więc i jest temacik na temat windozy.
Zapraszam na debate :D
8)
kaksik
Dodano
21.08.2003 20:03:00
kaksik:
PS.moźe załoźymy nowy temak – ZA I PRZECIW WINDOWS,zalety wady i inne? :wink:

Bardzo dobry pomysł

PS: Zady i Walety ???

:)
Tomekk
Dodano
21.08.2003 18:41:48
PS.moźe załoźymy nowy temak – ZA I PRZECIW WINDOWS,zalety wady i inne? :wink:
kaksik
Dodano
21.08.2003 18:28:38
Zgadzam się kaźdy system ma swoje"ZADY I WALETY".Ale przynajmniej aby windoza się nie wieszała,była stabilna przynajmniej jak linux,wielozadaniawa jak unix i nie zadawała głupich pytań tak jak to robi OS2/95 to bym powiedział źe jest THE BEST.Tak naprawde uźywamy windoza dlatego źe tyle programów,uźytków i sterowników jest pod ten system.Sam chętnie bym z niego zrezygnował.No powiedzcie mi czy nie denerwuje Wan fakt,iź windows po pewnym czasie jak naszprycuje się go pewną dawką programów,uźytków,gier,sterowników itp zaczyna działać jak ręcista.Jak jest świeźy system to tak biega jak mały samochodzik.
"Ale co ja moge biedny mały źuczek" :roll:
kaksik
Dodano
21.08.2003 18:26:40
kaksik:
Wiecie co,wszystkie windozy nadają sie "o kant stołu potłuc".Wspaniały Bil G(wszyscy wiemy o kogo chodzi) nie zrobił jeszcze systemy o którym moźna powiedzieć źe jest OKI a tym bardziej stabilny :? Ja osobiście uźywam Windowsa XP,bo mi przypasował.Z kumplami musielismy troszkę go przerobić,aby uniknąć błedów Microsoftu(jądro systemu z WinXP Home a reszta z Profesjonala).A dlaczego tyle ludzi uźywa systemu który czesto zadaje dziwne pytania,wiesza się,wywala tyle błędów? Powiem wam,dlatego źe wszystko robione jest pod Winda.Wszyskie gry,programy,i inny badziew.Kłucicie się który windoza jest lepszy,2000 Profeska cz XP :shock: Ludzie zapomnieliscie za komputery klasy PC składane są z cześci róźnych i bardzo często te części powodują spięcia sprzętowe.Więc dyskusja który lepszy?? :? NO CO WY?? Ja microsoft wymyśli system który bedzie STABILNY,NIE WIESZAŁ SIĘ,BEZ BŁĘDÓW,CHODZIŁ PŁYNNIE,I BEZ ZADAWANIA GŁÓPICH PYTAŃ to stwierdze wtedy źe to jest system operacyjny godny uwagi.A teraz nie ma takiego systemu z rodziny Microsoft. Pozdrawiam HEY :wink:

Kaźdy tak naźeka na te produkty Microsoftu, ale kaźdy mimo tego ich uźywa.
Kaźdy ma swoje wady i kaźdy ma swoje zalety.
Tak samo jak linux. Teź ma swoje wady.
największa to chyba sterowniki.
Nie ma rzeczy idealnych.

Pozdrówki
Tomekk
Dodano
21.08.2003 14:03:24
a znasz system, który się wogule nie zawiesz, Hę :?:
damipl
Dodano
21.08.2003 14:02:56
zakrenta