Największy złodziej...
Jaka siec gsm jest wedlug was najwiekszym zlodziejem i dlaczego,gdzie i na czym najwiecej przewala?(tylko i wylacznie abonamet,era,plus,idea)prosze o wasze opinie na temat naszych operatorow telefoni komorkowej.
Odpowiedzi: 8
a co źeście się go tak uczepili???
Gość chce poznać komentarze o operatorach sieci komórkowych a tu teksty wstylu " po co ci to" A moźe pisze artykuł do gazety :wink:
Post jest wdziale o wszystkim to niech sobie pisze a nie " co chcesz uzyskać zakładająć taki temat "
Odpowidź jest prosta: chce się dowiedzieć czy ktoś miał jakieś nieprzyjemne sytuacje ze swoim operatorem i na tej podstawie sobie zobaczy który z nich manajmniej pochlebe opinie.
Ot cała filozofia
Miarkujcie się troche
Gość chce poznać komentarze o operatorach sieci komórkowych a tu teksty wstylu " po co ci to" A moźe pisze artykuł do gazety :wink:
Post jest wdziale o wszystkim to niech sobie pisze a nie " co chcesz uzyskać zakładająć taki temat "
Odpowidź jest prosta: chce się dowiedzieć czy ktoś miał jakieś nieprzyjemne sytuacje ze swoim operatorem i na tej podstawie sobie zobaczy który z nich manajmniej pochlebe opinie.
Ot cała filozofia
Miarkujcie się troche
Jeśli Doktorze Xsie uwaźasz, źe ze złodziejami się zadajesz to pora przestać i jeśli Cię to męczy, obchodzić szerokim łukiem z kijem w reku, coby odgonić potencjalnych akwizytorów co Cie szczują promocjami komórek.
Dowiedzieć się zaś dlaczego opłaty jakieś doliczają moźna pewnie u źródła , userzy którzy korzystają z komórek watpię czy wiedzieć będą takie rzeczy by Ci w szczególach je podać.
Ja jako uzytkownik komórki napiszę źe mnie nic nie doliczają , kasa mi się zgadza co do 1 grosza
Dowiedzieć się zaś dlaczego opłaty jakieś doliczają moźna pewnie u źródła , userzy którzy korzystają z komórek watpię czy wiedzieć będą takie rzeczy by Ci w szczególach je podać.
Ja jako uzytkownik komórki napiszę źe mnie nic nie doliczają , kasa mi się zgadza co do 1 grosza
el nino wytlumacz mi co to jest to monitorowanie polaczen w plusie bo ja pojecia nie mam!a w umowie nic o tym nie wspominali...i jakim prawem bez mojej wiedzy ani wczesniejszych konsultacji robili mi takie numery ?
bo ja nie wiem o co chodzi../
bo ja nie wiem o co chodzi../
Odpowiedź krótka: kaźda sieć stusuje jakieś swoje praktyki. Inaczej by z tego nie mieli zysków.
Tzn. szukasz ludzi ktorzy jak Rebe zauwazyl, nie potrafia przeczytac/zrozumiec jaka maja umowe i jakie oplaty ich dotycza ?Doktor X:tzn.ktora nie mowi swoim abonentom o np.wszystkoch oplatach zwiazanych z posiadaniem i uzytkowaniem tel.
Pomine to milczeniem.Doktor X:to do golego rachunku doliczali mi jakies MONITOROWANIE POLACZEN i doliczali kilka zl wiecej.
Co to znaczy najmniej uczciwa ?
tzn.ktora nie mowi swoim abonentom o np.wszystkoch oplatach zwiazanych z posiadaniem i uzytkowaniem tel.
Co to znaczy najwiecej przewala ?
opre sie na PlusGSM.kiedy nie przekraczalem abonamenty i tych darmowych min. to do golego rachunku doliczali mi jakies MONITOROWANIE POLACZEN i doliczali kilka zl wiecej.
Co to znaczy najwiekszym zlodziejem ?
czytat 1 i 2 ...
Co chcesz uzyskac zadajac takie pytania ? Bicie piany ?
rebe ale ty zestresowany jestes...
czy ja napisalem ze ktos mnie oszukal czy przewalił?
zapytalem tylko o ocene uzytkownikow,ktora w/g nich siec gsm w naszym kraju jest najmniej uczciwa wobec swojego abonenta...
czy ja napisalem ze ktos mnie oszukal czy przewalił?
zapytalem tylko o ocene uzytkownikow,ktora w/g nich siec gsm w naszym kraju jest najmniej uczciwa wobec swojego abonenta...