Największy złodziej...
Jaka siec gsm jest wedlug was najwiekszym zlodziejem i dlaczego,gdzie i na czym najwiecej przewala?(tylko i wylacznie abonamet,era,plus,idea)prosze o wasze opinie na temat naszych operatorow telefoni komorkowej.
Odpowiedzi: 20
rebe ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze lata mlodosci sa juz dawno za toba i ciezko jest zrozumiec ci terazniejsza mlodziez,wiec bardzo cie prosze abys mnie nie oberazal.
i to kolejny dowode ze ty dziecinniejesz skoro wdajesz sie w dyskusje i tak bardzo cie to drazni...
pomysl o emeryturce ... :wink:
a co do gusioo:chylopaku ogarnij sie bo ty juz wogole nie masz pojecia o czym piszesz.
nie potrafisz osiągnąc poziomu percepcji dla normalnie rozwiającego się przedszkolaka.
i to kolejny dowode ze ty dziecinniejesz skoro wdajesz sie w dyskusje i tak bardzo cie to drazni...
pomysl o emeryturce ... :wink:
a co do gusioo:chylopaku ogarnij sie bo ty juz wogole nie masz pojecia o czym piszesz.
Doktor X:
oj,zabolało?
Pewnie, źe zabolało – jak zetknięcie z kaźdą głupotą, gówniarstwem i matołectwem.
I tym razem nie nazywa się to dyktatura, a nazwanie rzeczy po imieniu.
Z mojej strony to koniec wyjaśnień, bo widac wyraźnie, źe nie potrafisz osiągnąc poziomu percepcji dla normalnie rozwiającego się przedszkolaka.
To teź boli, bo widać jak – nadzieję tylko mam, źe jednostki, ale jednak – marnieją.
Doktor X:bla bla
Tak se to czytam i myślę, źe Doktor X fucktycznie nie rozumie co się do niego pisze.
Jak uwaźasz wszystkich zazłodzieji to nie korzystaj z usług. Ja mam telefon w Idei (nowa optima 30) i jestem zadowolony. Nigdy się nie zdarzyło, źe faktura przyszła za późno, czy zła kwota została naliczona. Pani (mam takie szczęscie) w BOK jest bardzo uprzejma. Nie wiem jak jest w innych sieciach.
A Wy (nie wszyscy) czepiacie się Bóg wie czego. Toź to bicie piany i tyle.
Nagle wsyzscy się obraźają, kłócą, a de fackto odpowiedź padła w kilku pierwszych postach.
A konkluzja z tego taka: jak nie chcesz to nie korzystaj z usług telefonicznych, nie rzucaj "złodziejami" bez dowodów.
P.S: nazywaj mnie jak chcesz, mnie to wisi i .....ewa.
Szanowny Uźytkowniku – nie oceniaj wszystkich wg siebie, bo skoro nie potrafisz zrozumieć prostych kwestii, to widać pora ......edukacjyjne braki uzupełnić.
Następnego pouczenia nie będzie.
oj,zabolało?
najmocniej przepraszam....
rebe,nie oszukujmy sie – niewygodne dla was tematy albo zamykacie albo sttraszycie jakimis banami...to sie nazywa chyba dyktatura?
no dokladnie tak jest.Ci wszyscy uzytkownicy o ktorych mowa wyzej to zamknieci w swiecie kompoterow zarozumialcy...podejzewam ze laski to ogladacie na fotach a awantury to widzicie w programach info.o imprezach nie wspomne...
ale co zrobic ze kojazycie mi sie jako kolesie w zielonych swetrach, brozowuch spodniach i z wielkimi jak denka od sloikow okaularami...
a poza tym milego dnia zycze!
Szanowny Uźytkowniku – nie oceniaj wszystkich wg siebie, bo skoro nie potrafisz zrozumieć prostych kwestii, to widać pora ......edukacjyjne braki uzupełnić.
Rebe
ale co zrobic ze kojazycie mi sie jako kolesie w zielonych swetrach, brozowuch spodniach i z wielkimi jak denka od sloikow okaularami...
a poza tym milego dnia zycze!
Rebe
Rebe:Krzychooo:EL NINO:ROTFLKrzychooo:Miarkujcie się troche
Skoro wg Ciebie wolno tutaj pisac wszystko, to w czym "mamy" sie miarkowac ?
chciaźby z takimi "kfiatuszkami" jak zaobserwowane tutaj odpowiadanie pytaniem na pytanie
Pasi?? zczaiłeś baze chłopcze??
1Krzychoo – licz się z tym, źe i Ciebie coś niemiłego moźe spotkać, bo Twoja wypowiedź się o chamstwo – dalikatnie napiszę – ociera.
Załóź własne forum i tam sobie innych tresuj. Tu póki co – jeźeli masz się w takim tonie i formie wypowiadać to licz się z tym, źe tolerowane to nie będzie.
Moźesz sobie ewentualnie oba postawione, w ostatnim wersie przez Ciebie, pytania sobie dedykować.
Dobrze źe się wasze wypowiedzi o chamstwo nieocieraja i niekaź mi tu przytaczać cytatów czy czegoś takiego ale niektóre "celne" odpowiedzi są delikatnie mówiąc uszczypliwe.
"co moźna wojewodzie to nie tobie smrodzie" TaK?
I jeszcze jednona koniec bo nie ma sensu daej ciągnąć tą dykusje to to źe jak uwaźacie źejakieśpytanie jest śmieszne, bzdurne i ogólnie pokładacie się ze śmiechu to niemusicie tak tego afiszować. moźe dla innych okaźe się bardziej "powaźne"
EL NINO:Cztery mleczne i dwie jalowki, ale jedna taka jakas pogieta byla. Zamiast wymienia jeden cycek miala to ja na allegro opylilem :mrgreen: .Seeker:El źe tak się spytam, ile tych krów miałeś :wink: :mrgreen:
To kto za ..byka robił ? :wink: :lol:
Cztery mleczne i dwie jalowki, ale jedna taka jakas pogieta byla. Zamiast wymienia jeden cycek miala to ja na allegro opylilem :mrgreen: .Seeker:El źe tak się spytam, ile tych krów miałeś :wink: :mrgreen:
ja duzo dzwonie i myslalem ze wchdzac w abonament jakos koszta obnize ale porownujac go z pre–paidem faktycznie jest roznica na korzysc kart doladowujacych.
obie obcje maja plusy i minusy...
ale i tak ci nasi "zlodzieje"juz dlugo nie pokradna!
za kilka michow wchodzi nowy 4operator!wtedy bede musieli ceny obnizyc
hahaahahha
obie obcje maja plusy i minusy...
ale i tak ci nasi "zlodzieje"juz dlugo nie pokradna!
za kilka michow wchodzi nowy 4operator!wtedy bede musieli ceny obnizyc
hahaahahha
Doktor X:przekonales mnie ,pozostane przy pre–paid.
Nie moźe być – muszę kurna połowicę zawołac i pokazać, a nuź da się częściej przekonywać do tego tam .... :wink: :lol:
Rebe nie musisz zakładać, moźesz słupa z firmą wynająć :wink:
El źe tak się spytam, ile tych krów miałeś :wink: :mrgreen:
A co to za forum bedzie z jednym tylko dzialem ? O Off topic mowie :P :P .Rebe:Załóź własne forum
No masz. Te trzy lata musisz jeszcze poczekac :P .Rebe:Tylko, źe to pewnie pełnoletnim trzeba być ? :(
Tylko nie zakladaj kolejnego tematu z pytaniem "ktory operator pre–paid jest najwiekszym zlodziejem" :mrgreen: .Doktor X:przekonales mnie ,pozostane przy pre–paid.
Seeker:
Jesli masz firmę i telefon zakupisz na firmę (cały czas mowa o pre–paid) to karty kupujac na fakturę będziesz mógł do kosztów działalności równieź zaliczyć.
Nie mów , Seeker, bo jeszcze się skuszę i ...firmę załoźę :lol: :wink:
Tylko, źe to pewnie pełnoletnim trzeba być ? :(
Seeker:
Jesli masz firmę i telefon zakupisz na firmę (cały czas mowa o pre–paid) to karty kupujac na fakturę będziesz mógł do kosztów działalności równieź zaliczyć.
Seeker:
Seeker:
Seeker napisał:
niestety ja rowniez, bo rozwiazalem umowe z nimi juz jakis czas temu...
a jak przebiegalo rozwiazanie umowy...szkoda gadac!
No i tak pytam bo chcialby wejsc w abonament,tel juz mam tylko nier wiem do jakiej sieci sie zapisac....
Sam jestem ciekaw co by Ci odpowiedzieli Doktorze Xsie na temat tych dodatkowych opłat. Ja się tego za Ciebie nie spytam bo takich dopisywanych kwot nie mam, sam to musisz zrobić.
niestety ja rowniez, bo rozwiazalem umowe z nimi juz jakis czas temu...
a jak przebiegalo rozwiazanie umowy...szkoda gadac!
No i tak pytam bo chcialby wejsc w abonament,tel juz mam tylko nier wiem do jakiej sieci sie zapisac....
EL NINO:ROTFLKrzychooo:Miarkujcie się troche
chciaźby z takimi "kfiatuszkami" jak zaobserwowane tutaj odpowiadanie pytaniem na pytanie
Pasi?? zczaiłeś baze chłopcze??
Łe tam zaraz uczepili, – nie o to chodzi.
Nazwać kogos złodzejem jest łatwo – tak jak kliknać "wyślij" tylko IMO po co?
Sam jestem ciekaw co by Ci odpowiedzieli Doktorze Xsie na temat tych dodatkowych opłat. Ja się tego za Ciebie nie spytam bo takich dopisywanych kwot nie mam, sam to musisz zrobić.
Nazwać kogos złodzejem jest łatwo – tak jak kliknać "wyślij" tylko IMO po co?
ROTFLKrzychooo:Miarkujcie się troche
Doktorku, wykrecasz 2601 i juz wiesz co to Monitorowanie polaczen i dlaczego za to placisz. Czy my tutaj mamy "robic" za Obsluge klienta ?Doktor X:el nino wytlumacz mi co to jest to monitorowanie polaczen w plusie
i to sie uczepily same Asy tego forum :wink:
chyba operatorzy gsm tez wam dzialke jakas odpalaja... :lol:
chyba operatorzy gsm tez wam dzialke jakas odpalaja... :lol: