Najśmieszniejszy program z jakim się spotkaliście

Witam. Interesuje mnie najśmieszniejszy program jaki widzieliście na jakimś vortalu z programami.

Boki zrywałem, kiedy na www.nowe.pl był program i opis brzmiał mniejwięcej tak:

Blablabla (nazwa programu) – Świetny program, pokazujący aktualny czas, datę oraz kalendarz. Programik chowa się w trayu, a kiedy na niego klikniemy pokazuje nam w/w rzeczy.

Licencja:
Shareware, 25$
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie no, buchnąłem śmiechem i byłem w takim stanie przez około 15 minut.

Tutaj mały screenik pokazujący to samo, co pokazywał tamten program. I to jest darmowe :D :D :D

Pozdrawiam i zachęcam do zakupu tego świetnego programu..szkoda źe niewiem gdzie go moźna kupić.. :(

Odpowiedzi: 1

Kupiłem drukarkę Epson Stylus c70 i do niej dostałem w promocji płytkę z programami to bajerów typu capture screen, print t–shirts & CD, i kilka wygaszaczy wybajerowanych w Open GL tak pisało przynajmniej na płytce. Wszystko działało ale najlepiej podobał mi się wygaszacz co jak go zainstalowałem to nic nie pokazywał, w opcjach szło ustawić czułość reakcji, jaki klawisz go wyłącza itp itd. ale ten wygaszacz nic nie pokazywał poprostu czarny monitor i nic, byłem zszokowany jego moźliwościami i zastanawiałem się jak mu zmieźyć fps :lol:
Pan i pastuch
Dodano
06.03.2005 23:28:03
Anonymous
Dodano:
06.03.2005 19:22:03
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1