Najnowszy Windows XP ?
Ello!
Patrzyłem na inne forum i tam mówią o najnowszym Windowsie Xp o nazwie Windows XP Integrated SP2. Mówili źe to jest najnowsza i najlepsza wersja xp–eka. Ja mam 2 pytania:
1. Czy to jest dobre wogule
2. Czy jak ściągne z eDonekya (tego klijenta radzili na forum do zassania tego wina) to będzie polska wersja bo jak angielska to w dupe ją se moźna wsadzić :D
Proszę o szybką odpowiedź
Patrzyłem na inne forum i tam mówią o najnowszym Windowsie Xp o nazwie Windows XP Integrated SP2. Mówili źe to jest najnowsza i najlepsza wersja xp–eka. Ja mam 2 pytania:
1. Czy to jest dobre wogule
2. Czy jak ściągne z eDonekya (tego klijenta radzili na forum do zassania tego wina) to będzie polska wersja bo jak angielska to w dupe ją se moźna wsadzić :D
Proszę o szybką odpowiedź
Odpowiedzi: 3
w dupe to se tego posta wsadz i naucz sie pisac poprawną polszczyzną, co to ku!@#a za temat!! Regulamin se oblukaj najpierw dzieciakq, a potem napisz sobie posta człowieku bo sam widzisz jakie bzdury wypisujesz...
lord:
Czy to jest dobre wogule
lord:
Windows XP Integrated SP2.
Windows ze zintegrowanym (wbudowanym SP2)
lord:
Czy jak ściągne z eDonekya (tego klijenta radzili na forum do zassania tego wina) to będzie polska wersja bo jak angielska to w dupe ją se moźna wsadzić
Albo sobie wybierz te wersje z *** albo regulmin poczytaj
Wypadało by zamim kolejny taki post spłodzisz
Update: gusioo co sie wpitalasz :mrgreen:
Zwykły XP tylko źe ma fabrycznie dodane SP2.