Najnowszy Windows XP ?
Ello!
Patrzyłem na inne forum i tam mówią o najnowszym Windowsie Xp o nazwie Windows XP Integrated SP2. Mówili źe to jest najnowsza i najlepsza wersja xp–eka. Ja mam 2 pytania:
1. Czy to jest dobre wogule
2. Czy jak ściągne z eDonekya (tego klijenta radzili na forum do zassania tego wina) to będzie polska wersja bo jak angielska to w dupe ją se moźna wsadzić :D
Proszę o szybką odpowiedź
Patrzyłem na inne forum i tam mówią o najnowszym Windowsie Xp o nazwie Windows XP Integrated SP2. Mówili źe to jest najnowsza i najlepsza wersja xp–eka. Ja mam 2 pytania:
1. Czy to jest dobre wogule
2. Czy jak ściągne z eDonekya (tego klijenta radzili na forum do zassania tego wina) to będzie polska wersja bo jak angielska to w dupe ją se moźna wsadzić :D
Proszę o szybką odpowiedź
Odpowiedzi: 20
Rudiczek:
najmocniej przepraszam pisałem na szybko :oops: nie miałem złych zamiarów pisząc Rebe z małej litery... :cry:
Wróc "parę pięter" wyźej i sprawdź czy aby o to chodziło ?
najmocniej przepraszam pisałem na szybko :oops: nie miałem złych zamiarów pisząc Rebe z małej litery... :cry:
Rudiczek:
BIEGUN?!?!? BIEGUN ?!?!?!?! BIEGUNY TO MI Z RĘKI JADŁY :lol: czekam teraz na kąsliwy tekscik ze strony rebe :) jak znam zycie pójdzie w strone BIEGUNki :lol:
Jeźlei, po sobie, wydaje Ci się, źe wszyscy mają problemy ze słuchem to się mylisz.
Dlatego teź nie krzycz, bo ani to dobrze nie wygląda, ani nie pomaga.
Zaś co do kwestii znieształceń nicków to tylko sobie swiadectwo wystawiasz.
BIEGUN?!?!? BIEGUN ?!?!?!?! BIEGUNY TO MI Z RĘKI JADŁY :lol: czekam teraz na kąsliwy tekscik ze strony rebe :) jak znam zycie pójdzie w strone BIEGUNki :lol:
EL NINO:
Przypałetał sie i nawet nie wiem skad. Bede chyba musial na mroz pogonic zeby kultury nauczyc :P :P .Rebe:
Poza tym gratuluję ....... rodzeństwa:mrgreen:Rudiczek:
..El... bracie....
Wyślij go na biegun, więcej zrozumie :mrgreen:
Przypałetał sie i nawet nie wiem skad. Bede chyba musial na mroz pogonic zeby kultury nauczyc :P :P .Rebe:
Poza tym gratuluję ....... rodzeństwa:mrgreen:Rudiczek:
..El... bracie....
EL NINO:
Jesli mam na to ochote, to do sasiadki ide :mrgreen: .Rudiczek:
nie mozesz tak sobie przy popsutym komputerku posiedziec... :lol:
A to nie ona do Ciebie "wpada" przez tę dziurę co ją w Jej podłodze, a Twoim suficie ...wytuptała ?
Poza tym gratuluję ....... rodzeństwa
:mrgreen:Rudiczek:
..El... bracie....
Jesli mam na to ochote, to do sasiadki ide :mrgreen: .Rudiczek:
nie mozesz tak sobie przy popsutym komputerku posiedziec... :lol:
ja tam instaluje łindołsa raz na dwa tygodnie i mało tego zostawiam bierzący system plików tak ze w doc and set mam juz 27 userów hyhy ty El to wogole jakis dziwak jestes... nic sie tobie nie psuje konfiguracje masz tez opanowanom no ja nie wiem z jakiej ty planety jestes no... :wink:
wiesz bracie jakiego ty pecha masz ze nie mozesz tak sobie przy popsutym komputerku posiedziec... :lol:
wiesz bracie jakiego ty pecha masz ze nie mozesz tak sobie przy popsutym komputerku posiedziec... :lol:
leon, skoro lubisz, nikt Ci nie bedzie zabranial :P .
A ja mam pytanie z innej beczki: ile razy w ciągu ostatnich 3 miesięcy reinstalowałeś(aś) tego je...nego windowsa xp. Ja 4 (chyba).
nie bedziesz instalowac Windows XP Integrated SP2 ?!?!?! :)
no dosyc juz przestaje byc złosliwy MiLordzie :lol:
dziwie sie jeno ze ten temat tak długo wisi ale w sumie juz wiem dlaczego MiLordzie
pragne podziękowac tobie ze uswiadomiłes mnie w zakresie istnienia bezkrytycznych wobec siebie osobnikuff, w sumie to niezły z ciebie klijent MiLordzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
boki zrywam i jeszcze raz :lol: :lol: :lol:
no dosyc juz przestaje byc złosliwy MiLordzie :lol:
dziwie sie jeno ze ten temat tak długo wisi ale w sumie juz wiem dlaczego MiLordzie
pragne podziękowac tobie ze uswiadomiłes mnie w zakresie istnienia bezkrytycznych wobec siebie osobnikuff, w sumie to niezły z ciebie klijent MiLordzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
boki zrywam i jeszcze raz :lol: :lol: :lol:
JA tam SP2 nie prędko zainstaluje....... jakoś mnie się nie śpieszy :)
JA tam SP2 nie prędko zainstaluje....... jakoś mnie się nie śpieszy :)
Łoj, będzie bal.....
łał ale jestes fajny normalnjie zaczepisty na maxa s ciebie koles ja tam nie umiał bym zrobic takiego zaczepistego łindołsa integrejted,ja nie moge zaras z podziwu skiham sie w majtki albo cos bo mi z zazdrosci oczy pękajom
koniedz śiwiata normalnje
koniedz śiwiata normalnje
Windows XP Integrated SP2 sam sobie zrobiłem. To nie źaden problem.
lord – rozbrojony zostałem Twoim tekstem o nazwie klienta. A do sklepu pójść i kupić to nie łaska ?
Juź parę razy o tym bło – chcesz kraść to Twoja sprawa, ale nie pytaj co, skąd i jak.
EOT, bo czym jest taka "najnowsza" wersja juź wyźej napisano.
Juź parę razy o tym bło – chcesz kraść to Twoja sprawa, ale nie pytaj co, skąd i jak.
EOT, bo czym jest taka "najnowsza" wersja juź wyźej napisano.
w dupe to se tego posta wsadz i naucz sie pisac poprawną polszczyzną, co to ku!@#a za temat!! Regulamin se oblukaj najpierw dzieciakq, a potem napisz sobie posta człowieku bo sam widzisz jakie bzdury wypisujesz...
Do kogo to było??? bo jeśli do mnie to lepiej takich postów nie pisz bo tylko brudzisz to forum "takimi tekstami" i sam pisac zabardzo nie umiesz!
Chodzi o to źe podalem nazwę klijentA??...jeśli tak to sory moźecie usunąc temat tylko chciałem wiedziec czy on dobry jest. A tak na marginesie to znalazlem juź wersje pl i właśnie ja ssam :D
pozdro
pozdro