Nagrywarka Lite–On 40x HELPPPP
Mam dziwny problem.
Chce nagrac bylejaką płyte audio lub zwykłą.
Zaznaczam w Nero pliki do wypalenia wkładam czystą cd–r i po chwili nagrywarka otwiera sie i jest komunukat zeby włoźyc czystą płyte!
Nie wiem o co biega!!
Jeszcze wczoraj wszysko było git!
Chce nagrac bylejaką płyte audio lub zwykłą.
Zaznaczam w Nero pliki do wypalenia wkładam czystą cd–r i po chwili nagrywarka otwiera sie i jest komunukat zeby włoźyc czystą płyte!
Nie wiem o co biega!!
Jeszcze wczoraj wszysko było git!
Odpowiedzi: 7
a niby czemu mi wspulczujecie :)_
pIEKAr wszyscy ci juz wspolczuja i nie jestes sam w swoim nieszczesciu :(pIEKAr:
Ja tam mam PleXtorA i na niego nie narzekam wszystko działa bosko
Ja tam mam PleXtorA i na niego nie narzekam wszystko działa bosko
Co do tej delikatnosci LiteOn kooof to nieprzesadzajmy moj przezyl wiele wstrzasow i nawet jeden upadek :) dziala chyba jeszcze lepiej niz poprzednio :P
Tez mam taka sama wypalarke, ale taki komunikat miałem gdy kupiłem chyba z 3 płytki i kazdą z nich miałem "zwaloną" i tez myślałem ze coś jest nie tak , jadnak jeśli to jest nie to to radził bym ci isć z titeOn–em do sklepu gdyz są one bardzo delikatne i jakiś lekki wstrząs moze spowodować przestawienie sie lasera lub jego uszkodzenie
A zobacz co masz w okienku "liczba kopii". I czy nie masz włączonego "Przeprowadź symulację zapisu"
Moźe to i głupie, ale nie zaszkodzi sprawdzić...
Moźe to i głupie, ale nie zaszkodzi sprawdzić...
a jaki dokladnie jest Komunikat ???? zobacz czy nie za wiele danych chcesz na plycie umiescic... i czy plyta faktycznie jest czysta (pusta)
Strona 1 / 1