nagrywanie
mozna nagrywać dzwięk przez słuchawki, tylko mi powiedzcie co musze zaznaczyc w opcjach... :?:
:!: PLEASE HELP :!:
Odpowiedzi: 12
wiesz... chociaz masz racje, kupiłbym sobie mikrofon bo i tak bym jeszcze chciał zagrac w radiu :lol:
Heh, skoro chcesz nagrywać dźwięk, to kup sobie jakiś prosty mikrofonik. Nie są to drogie rzeczy.
For example: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3778
For example: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3778
achaaa... dzięki, to se musze kupic nowe słuchawki za 2,50 zł 8) bo tamte chyba miałem popsute :evil:
no bo są trzy gniazda... na najwyzszym mam głosniki, a słuchawki do którego podłączyć :?:
gdy juz podłącze słuchawki, to powinno wyswietlic sie coś ze wykryto nowe urządzenie :?: :?: :?:podlaczyc sluchawki do gniazda mikrofonu. A w opcjach dzwieku wlaczyc to urzadzenie
Rebe:
Nie strzymałem, a właściwie moje zwieracze – jak sama nazwa wskazuje słuchawki nie są elementem szczeólnie predystynowany w charakterze rejestratora dźwięku.
Moźe spróbuj inaczej pytanie postawić.
A ja sie z kolega zgadzam. sluchawki tak samo "grają" jak i moga słuźyc do nagrywania. To samo mikrofon – podlaczony do gniazda sluchawek bedzie gral. Pamietam dawne czasy w ktory dostanei mikrofonu graniczylo z cuedem. Podlaczanie slyuchawek do mikrofonu umozliwialo jako takie dzialanie.
Rozwiazanei ejst proste – wystarczy podlaczyc sluchawki do gniazda mikrofonu. A w opcjach dzwieku wlaczyc to urzadzenie – zlikwidowac ewentualne "wycisz" i dac dziwek na odpwoiedni poziom (np. max),
Ech pytanie nie dające spokoju pewnie źe się da nagrać jakś tam dźwięk przez słuchaweczki Tak jak pisał któryskolega wyźej jeźeli podłączymy słuchawki w wyjście mic to wtedy jedna ze słuchawek lewa bądź prawa spełnia funkcję mikrofonu Nawet czarni ludzie o tym wiedzieli Pozdro 600 pozdro :twisted:
mi chodzi o nagrywanie przez słuchawki, ale chyba były popsute i juź wyźuciłem kupie se nowe to jakoś nagram
Uparty jesteś, ciekawe ile pieniędzy trzeba wydać źeby dojść do wniosku źe od nagrywania jest mikrofon a nie ... :roll:
PS. W słuchawkach teź są głośniki :lol: , są w obudowie więc tak od razu ich nie widać :P
mi chodzi o nagrywanie przez słuchawki, ale chyba były popsute i juź wyźuciłem :lol: kupie se nowe to jakoś nagram 8)
Mi się udało nagrać dzwięk urzywając do tego nie mikrofonu tylko głośników. Podłączyłem jakieś małe głośniczki do wejścia mikrofonowego i włączyłem rejestrator dzwięku. Jakość dzwięku była beznadziejna ale jakieź było moje zdziwinie tym odkryciem :D
Niczego w opcjach nie zmieniałem.
PS Dla czego matijasie tak Ci zaleźy na tym dziwnym przedsięwzięciu ? Mikrofon jest tańszy od zestawu głośników i w dodatku nagrywa dzwięk znacznie lepiej :lol:
Niczego w opcjach nie zmieniałem.
PS Dla czego matijasie tak Ci zaleźy na tym dziwnym przedsięwzięciu ? Mikrofon jest tańszy od zestawu głośników i w dodatku nagrywa dzwięk znacznie lepiej :lol:
Prosto – stawiasz słuchawki przed mikrofonem – przez słuchawki odtwarzasz dźwięk, a mikrofonem go "zbierasz" i kierujesz do rejestratora.
Ponowię prośbę – przeczytaj własny post i postaraj się napisać go tak bym nawet ja mógł zrozumieć o co Ci chodzi.
Ponowię prośbę – przeczytaj własny post i postaraj się napisać go tak bym nawet ja mógł zrozumieć o co Ci chodzi.
no wiem ze nie są ale mozna, tylko nie wiem jak... :?
matijas:
mozna nagrywać dzwięk przez słuchawki, tylko mi powiedzcie co musze zaznaczyc w opcjach... :?:
Nie strzymałem, a właściwie moje zwieracze – jak sama nazwa wskazuje słuchawki nie są elementem szczeólnie predystynowany w charakterze rejestratora dźwięku.
Moźe spróbuj inaczej pytanie postawić.
Strona 1 / 1