Nagrywanie z poziomu Win nie działa :?
Otóź: wczoraj czyściłem kompa ze śmieci i po tych kosmetycznych zabiegach wcieło mi napęd D czyli nagrywarkę Lite–on DVD RW jak i wszystkie virtuale Demona. No i w rejestrze wywaliłem na zbity pysk wpisy Upperfilter i Lowerfilter i wsio wróciło do normy. Ale niestety nie do końca bo gdy włoźę czystą płytkę to nie idzie nic nagrać z poziomy Windows XP Pro. Nero wypala bez problemów ale Win nie chce. Gdy włoźe czystą płytę (obojętnie jakiej firmy) Nic się nie dzieje a jak pstryknę na CD to wyskakuje komuniat D:\ nie jest dostępny Niepoprawna funkcja i nie ma nigdzie i jak zaptaszyć źeby dało radę nagrywać z poziomu windows jak to kiedyś gdzieś we właściwościach CD–rom było. Włanczałem usługę w naźędziach administracyjnych i kiszka.
Jeśli macie jakieś pomysły, rady to dziękuję z góry.
Jeśli macie jakieś pomysły, rady to dziękuję z góry.
Odpowiedzi: 5
Nie ma za co. Własnie od tego jest to forum :D
wojtt wielkie dzięki!!!! :D Właśnie tego mi trzeba było: Zakładki NAGRYWANIE. A tak nawiasem mówiąc to wiem czemu mi w ogóle na początku wcieło napędy. Poprostu wyinstalowałem program Any DVD do oglądania płyt w innych kodach regionu. Kupiłem sobie kiedyś w Irlandi film i po przyjeździe do Polski nie dało się go oglądać. Przegrałem i ten program ominął ten zakichany kod. Teraz programik się zemścił :twisted: za uniinstal.
Jeszcze raz dziękuję
Jeszcze raz dziękuję
Poczytaj tu:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=11768&highlight=nagrywanie+p%B3yt+windows
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=11768&highlight=nagrywanie+p%B3yt+windows
Właśnie o to mi chodzi a odinstalowywałem ją i terz nic :? włączałem usługę IMAP w Narzędziach administracyjnych i terz nic nie wiem czy jeczce nie trza tego czegoś włączyć. Pytanie GDZIE :?:
Pan i pastuch:
nie ma nigdzie i jak zaptaszyć źeby dało radę nagrywać z poziomu windows jak to kiedyś gdzieś we właściwościach CD–rom było.
Rozumiem źe chodzi Ci tutaj o funkce która normalnie jest we własciwościach napędu (PPM –> właściwości –> Nagrywanie). Próbowałes odinstalować nagrywarke z menedźera urządzeń??
Strona 1 / 1