Nagrywanie – symulacja OK, ale wypalić się nie da....
Witam
Mam następujący problem: gdy zaczynam wypalac plytke, to konczy sie na tym, ze zostaje włączony 'system ochrony zapisu' ... nagrywarka pozostaje 'bezczynna' :?
Gdy Symuluje zapisa wszystko dochodzi do konca i sie pojawia monit, ze symulacja zakonczyla sie powodzeniem... Nie wiem co moźe być tego powodem, szczególnie, ze jeszcze 2 tygodnie temu normalnie wypalalem kilka plytek i nie bylo problemu...
Mam nagrywarke AOpen CD–RW CRW4852, Nero 6.0.0.3, win XP, nie wiem czy podawac 256 RAMu i 1G procesor Athlon...
Proszę o pomoc!!
POZdrawiam!
Mam następujący problem: gdy zaczynam wypalac plytke, to konczy sie na tym, ze zostaje włączony 'system ochrony zapisu' ... nagrywarka pozostaje 'bezczynna' :?
Gdy Symuluje zapisa wszystko dochodzi do konca i sie pojawia monit, ze symulacja zakonczyla sie powodzeniem... Nie wiem co moźe być tego powodem, szczególnie, ze jeszcze 2 tygodnie temu normalnie wypalalem kilka plytek i nie bylo problemu...
Mam nagrywarke AOpen CD–RW CRW4852, Nero 6.0.0.3, win XP, nie wiem czy podawac 256 RAMu i 1G procesor Athlon...
Proszę o pomoc!!
POZdrawiam!
Odpowiedzi: 5
ja mam taki problem z paleniem cd–audio dane ok ale audio w polowie palenia kompa szlak trafia i tylko reset pozostaje no ale u mnie juz na symulacji sie wysypuje nie udalo mi sie tego rozwiazac :(
Stery są i nie ma źadnego 'problemu' z nimi...
aaa i jeszcze nie napisalem, ze po tym jak sie włączy 'system ochrony..' to po chwili komputer przestaje odpowiadać :?
POzdrawiam!!
aaa i jeszcze nie napisalem, ze po tym jak sie włączy 'system ochrony..' to po chwili komputer przestaje odpowiadać :?
POzdrawiam!!
A sterowniki aspi/atapi? (Strzelam)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Niesty nie pomogło :(
Ma ktoś moźe coś innego do zasugerowania??
POzdrawiam!!
Ma ktoś moźe coś innego do zasugerowania??
POzdrawiam!!
spróbuj odinstalować nero i zainstalowac jeszcze raz lu zmień wersje nero na starszą
Strona 1 / 1