Nagrywanie dysków CD za pomocą XP

Witam. Bardzo proszę o pomoc. Chciałem nagrać dane za pomocą XP i nie mogę ich teraz otworzyć. Opiszę co zrobiłem: Kliknąłem w Moim komputerze na Stację dysków, skopiowałem dane do nagrania, włożyłem płytę do nagrania, kliknąłem nagraj, program poinformował mnie że w stacji dysków nie ma nośnika, mimo że on tam był, wtedy stwierdziłem, że użyję jakiegoś programu do nagrywania i chciałem się wycofać z tego, więc kliknąłem Usuń pliki tymczasowe, przeniósł je do kosza, uruchomiłem CCleaner z opcją Bezpieczne usuwanie plików włączone - DOD 5220.22-M (3 przebiegi) i poszedłem na spacer z psem, po powrocie patrzę a CCleaner dalej je usuwa, więc wyłączyłem go i opróżniłem kosz normalnie i od tego momentu nie mogę otworzyć dokumentów które chciałem nagrać, a które są na dysku, tak jakby XP je zakodował. Próbowałem przywrócić komputer do wcześniejszego stanu, ale to nic nie daję, teraz walczę z programami do odzyskiwania danych, mam nadzieję że uda mi się przywrócić te pliki do katalogu Nagrywanie dysków CD (ponieważ ich tu już nie ma) i może wtedy jakoś te dane otworzę (rozkoduję). Będę ogromnie wdzięczny za pomoc i jakiekolwiek porady. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 0

Enkelados
Dodano:
27.01.2007 03:07:06
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0