Nagrywania plyt pomocy
Witam musze nagrac plytke z setami muzycznymi. Sety sa w formacie MP3. A niestety ten format nie jest obslugiwany przez to radyjko :[ .Czy wiecie jak mozna to zrobic by nienagrywac 1 seta na 1 plyte :?: Laczny rozmiar setow to ~300mb(jak w formacie mp3) Mam nagrana plyte i to radyjko odtwarza ale niestety niewiem jaki to format czy wma czy jak plzz pomocy jak moge sie dowiedziec jaki to format.
Odpowiedzi: 6
ale Ukey ma dziwne problemy.tak było od mdawna i tak będzie 700 mb – 80 min. jak "radio" nie odtwarza mp3 to wrzucisz nic więcej na płyte.
Normalne CD–Audio nagrywasz w np. Nero.
Niestety ten format ma ograniczenia, nie ma kompresji więć na płycie 700MB nagrasz tylko 80 minut muzyki.
Niestety ten format ma ograniczenia, nie ma kompresji więć na płycie 700MB nagrasz tylko 80 minut muzyki.
Chodzi mi bum boxa(niewiem jak to sie pisze) Philips. A Set jest to nagrany kawalek np dyskoteki..
Ukey:spiderko:Przez jakie radyjko :?: Radio Maryja :?:
:lol:
Czy to smieszne to ja niewiem.
Jaśniej by było gdybyś napisał o jakie radyjko chodzi właśnie. Domyślam się źe o odtwaźacz mp3 na który nie idzie nagrać spreparowanych na komputerku mp trójek. I nie mam pojęcie co to są sety jak wielu innych zresztą a wstydzą się o tym pisać(tak myślę). Proponuję abyś wyłoźył nam to jak na talerzu, czyli normalnie bez fachowego setowania i jakie radyjko masz na myśli.
spiderko:Przez jakie radyjko :?: Radio Maryja :?:
Czy to smieszne to ja niewiem.. Ale chodzilo mi ze moj radio nie odtwarza plikow w formacie mp3. Alel jak nagram jako CD Audio to leci spokojnie.. Ale tak nagrywajac moge nagrac tylko 1 seta na 1 plyte
Przez jakie radyjko :?: Radio Maryja :?:
Strona 1 / 1