nagranie filmu
mam film, który ma 867MB, i trwa 1:32min jaką płytę mam kupić źeby go nagrać ( ile MB i wogóle :oops: ) ?? czy to musi być jakaś specjalna płyta do nagrywania filmów ?? :?: :?:
Odpowiedzi: 10
No tak, przewaźnie trzeba... 8)
No jeśli nawet da radę (aź muszę to sprawdzić) to źeby obejrzeć film, trzeba będzie go rozpakowywać na dysk...
mars28:
Pawek:
W takim razie plik przed nagraniem musisz skompresować (np. WinRARem)
WinRar'em chyba nie da rady. :wink:
Da radę... Wiem co piszę :P
Pawek:
W takim razie plik przed nagraniem musisz skompresować (np. WinRARem)
WinRar'em chyba nie da rady. :wink:
Na płytkę 99min/870MB powinno to wejść (na niektóre wchodzi ok. 878MB jak widnieje na www.cdrinfo.pl), pozostaje właśnie kwestia obsługi takich płyt przez nagrywarkę.
Ja nie umiem kompresować filmów, nie wim co to wogóle jest i jak to się robi :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [color=darkred]
To w takim razie źle się zrozumieliśmy... W takim razie plik przed nagraniem musisz skompresować (np. WinRARem) i wrzucić zapewne na płytę 860MB – tylko problem w tym, czy Twoja nagrywarka obsługuje tego typu płyty.
PS. Ale i tak półtorej godziny i 867MB to strasznie duźo. Ja bym to zdekompresował i zakodował jeszcze raz.
PS. Ale i tak półtorej godziny i 867MB to strasznie duźo. Ja bym to zdekompresował i zakodował jeszcze raz.
tego filmu jest 1 godzina i 32 minuty :!: :!:
i półtorej minuty :?:
nie wiem o co ci chodzi Pawek
nie wiem o co ci chodzi Pawek
nic nie znalazłam o kompresowaniu FILMÓW, niech ktoś mi napisze jak to zrobić :?:
867MB i półtorej minuty :?: Weź to szybciutko skompresuj. Opisów co i jak masz na forum mnóstwo – wtedy zapewne i na płycie 650MB się zmieści...
Strona 1 / 1