Myszka

Czy jeśli myszka skacze z jednego konca monitora na drugi to wina myszki czy sterowników. dodam źe od czasu do czasu sama się włancza zakładka pod ppm.

Odpowiedzi: 9

Myszka bedzie swiecic dopoki nie wyjmiesz z gniazdka kabla zasilajacego komputer. Natomiast jesli nie potrzebujesz jakichs dodatkowych funkcji ktore byc moze sa zawarte w sterownikach na dyskietce, to oczywiscie ne musisz instalowac.
EL NINO
Dodano
07.09.2003 17:01:48
mam myszke samsunga wheel mouse i mi świeci scrool i pytanie jest takie czy po wyłączeniu kompa mysz powinna przestać świecić ? bo świeci całą noc :) i w pudełku była dyskietka z setupem jeśli myszka mi dobrze chodzi do nie musze robić tego setupa ?
Zygo
Dodano
07.09.2003 12:43:05
kylson:
theboss78:
wybralem myche optyczna bo na bezprzewodowej to traci sie kaske na baterie,(no chyba ze sie laduje na podstawce dolaczonej) po za tym slyszalem, ze bezprzewodowki sie zacinaja

theboss78'ku widze źe masz uprzedzenia do myszki bezprzewodowej i wogóle wszystkiego na baterie co nadaje się do kompa........
Moźe czas się przekonać ze to wcale nie taka lipa.
Ja mam klawi...... i gryzonia bezprze...... od lipca i działa jak nalezy bez zadnej wymiany baterii.
A swoją drogą to qrde zaje........ mi się podoba jak myszki optyczne swiecą w nocy :lol:

Miałem sobie zmienić mysz bez przewodową–optyczną, ale po tym jak mojemu bratu popsuła się myszka (Był to zestaw mysz i klawiatura bez przewodowa – Microsoftu) i (to po kilku misiącach) – to ja zmieniłem zdanie i nie kupiłem bezprzewodowej.
Ps. Ale on miał bezprzewodową z kulką, więc to teź jest róźnica :)
damipl
Dodano
25.07.2003 08:34:43
no swieca fajnie.A ja nie mam uprzedzen no skad, ze co zlego to nie ja.Tylko po gleprzym zastanowieniu zrezygnowalem z upragnionego zakupu zestawu bezprzewodowego.Co kto lubi, nie zmuszam nikogo do zakupu optycznej, wyrazilem tylko wlasna opinie.Po za tym nie ma to jak miec gryzonia na smyczy. :wink: :wink:
theboss78
Dodano
25.07.2003 00:27:17
theboss78:
wybralem myche optyczna bo na bezprzewodowej to traci sie kaske na baterie,(no chyba ze sie laduje na podstawce dolaczonej) po za tym slyszalem, ze bezprzewodowki sie zacinaja

theboss78'ku widze źe masz uprzedzenia do myszki bezprzewodowej i wogóle wszystkiego na baterie co nadaje się do kompa........
Moźe czas się przekonać ze to wcale nie taka lipa.
Ja mam klawi...... i gryzonia bezprze...... od lipca i działa jak nalezy bez zadnej wymiany baterii.
A swoją drogą to qrde zaje........ mi się podoba jak myszki optyczne swiecą w nocy :lol:
kylson
Dodano
25.07.2003 00:08:29
ok wielkie dzięki jeden kolega teź mi ją polecał, a jeśli wam dobrze się sprawdza to teź się skusze i moźe jutro juź kupie
Zygo
Dodano
24.07.2003 20:04:17
theboss78:
zalezy jaka cene chcesz przeznaczyc.Ja po namysle wybralem myche optyczna bo na bezprzewodowej to traci sie kaske na baterie,(no chyba ze sie laduje na podstawce dolaczonej) po za tym slyszalem, ze bezprzewodowki sie zacinaja.Moje zdanie jest takie kup optyczna.Ja nie mam z nia zadnych problemow. :D :D

Update:Aha zapomnialem dodac, jak masz podkladke z jakims obrazkiem(taka co ma taka jakby folie nalozona) to lepiej ja zmien bo optyczna nie lubi tego typu podkladek.Wybor pozostawiam Tobie. :D

ja teź polecam optyczną :)
Od kiedy ją mam to juź nie korzystam z źadnych podkładek pod mysz
damipl
Dodano
24.07.2003 19:49:36
zalezy jaka cene chcesz przeznaczyc.Ja po namysle wybralem myche optyczna bo na bezprzewodowej to traci sie kaske na baterie,(no chyba ze sie laduje na podstawce dolaczonej) po za tym slyszalem, ze bezprzewodowki sie zacinaja.Moje zdanie jest takie kup optyczna.Ja nie mam z nia zadnych problemow. :D :D

Update:Aha zapomnialem dodac, jak masz podkladke z jakims obrazkiem(taka co ma taka jakby folie nalozona) to lepiej ja zmien bo optyczna nie lubi tego typu podkladek.Wybor pozostawiam Tobie. :D
theboss78
Dodano
24.07.2003 19:30:23
OK Sorki

Po przeczytaniu podanych topiców stwierdzam źe lepiej będzie kupić nową myche.

Jaką myszke byście zaproponowali :?:
Zygo
Dodano
24.07.2003 19:26:03
Zygo
Dodano:
24.07.2003 16:21:23
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1