** Muzyka z filmu **
Wie ktoś moźe skąd mógłbym ściągnąć muzykę z filmu :
"Man Of Fire" – "Człowiek W Ogniu"
Film jest zajebi... naprawdę warto obejźeć.
"Man Of Fire" – "Człowiek W Ogniu"
Film jest zajebi... naprawdę warto obejźeć.
Odpowiedzi: 8
pół sekundy szukania i oto mamy wynik http://www.soundtrack.net/soundtracks/database/?id=3709
A to debi*.
Sorx za głupie zachowanie mojego kuzyna :oops:
Dorwał się do kompa a mnie nie było i sobie wlazł przez ulubione na forum i pisał głupoty :oops:
Obiecuję źe się juź to nigdy nie powtórzy :lol:
Sorx za głupie zachowanie mojego kuzyna :oops:
Dorwał się do kompa a mnie nie było i sobie wlazł przez ulubione na forum i pisał głupoty :oops:
Obiecuję źe się juź to nigdy nie powtórzy :lol:
Później poszukam teraz idę na obfitne zakupy (Fajerwerki :D )
theboss78 – wyraźnie masz rację, bo jeszcze wymagania dotyczące tego , na której płycie co jest .
Kolejny co to "nie dość, źe ......"
SoWiK – a tak w jakim – przepraszam za slowo – Internecie ,to takich informacji – na stronach temu filmowi poświęconych – nie zanjdziesz ?
Kolejny co to "nie dość, źe ......"
SoWiK – a tak w jakim – przepraszam za slowo – Internecie ,to takich informacji – na stronach temu filmowi poświęconych – nie zanjdziesz ?
Rebe:
Rebe:
e...tam – zgrać "z filmu" :mrgreen:
Wiesz wolałbym ściągnąć skądś :wink: a jeśli nikt nie wie to chociaź jeśli ktoś zna tytuły i wykonawców to nie zapoda 8)
Szczególnie utwory pod koniec pierwszej płyty gdzie kupuję broń źeby zabić cały gang porywaczy oraz próba samobójstwa na 1 płycie i końcówka drugiej płyty gdzie reszta gangu porwała tego ochroniarza i siedzi w samochodzie.Inne takźe mile widziane 8)
Widział to ktoś wogóle :idea: :D
Rebe:
theboss78:
Pewnie jest w sklepie.
To nie bedzie to samo. :mrgreen:
theboss78:
Pewnie jest w sklepie.
Pewnie jest w sklepie.
Strona 1 / 1