Muza
Kto zna jakieś limki do HIP–HOP prosze podajcie mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpowiedzi: 6
Seeker:
... więc nie rozumiem skąd powstał problem braku linków do tej ..... muzyki?
Znak zapytania umieszczono celowo i z pełną premedydacją, bo nikt mi nie powie źe gadający jakimś slangiem młody człek ... śpiewa. Wolne źarty :wink:
Nie w kaźdej muzyce chodzi o śpiewanie.
Jedni słuchają hip hopu, inni śpiewania – muzyki ich troje czy innego disco polo
EL NINO:To juz drugi. Pierwszym o ile pamietam byl Jankowski w Sejmie – tez robil hip hop z przewaga hop :mrgreen: .
A wcześniej nie był to Lechu w stoczni – tyź jakoś przez ten płot hop musiał zrobić :P
hip hop wpisany w wyszukiwarkę na Google się zaczynający :wink: samymi hip–hopami po gałach daje , więc nie rozumiem skąd powstał problem braku linków do tej ..... muzyki?
Znak zapytania umieszczono celowo i z pełną premedydacją, bo nikt mi nie powie źe gadający jakimś slangiem młody człek ... śpiewa. Wolne źarty :wink:
To juz drugi. Pierwszym o ile pamietam byl Jankowski w Sejmie – tez robil hip hop z przewaga hop :mrgreen: .
nareszcie jakiś hip hopowiec :)
tak trzymaj
tak trzymaj
stronka www.mp3.wp.pl tam jest troche hip–hopu za friko. PZDR
adik154:Fado–Szare dni (nielegal hip–hop ode mnie z miasta), jak ktoś chce to moge mu przesłac ten kawałek...
Strona 1 / 1