muza z basenu ..
Witajcie ! skoro jeszcze nie spicie to mam pytanie .. postawilem 98 zainstalowalem dx9 stery od dzwieku i zamiast normalnej mp3 mam jakby kareoke albo slychac jak graj gdzies pod woda :(( .
Stery ze strony producenta, Pozdrawiam
p.s. nie okresolno typu postu ??? :/
Stery ze strony producenta, Pozdrawiam
p.s. nie okresolno typu postu ??? :/
Odpowiedzi: 5
ok przywracanie nie dalo nic .. wywalilem wszystkie kodeki jakie moglem (a nawet wiecej ;p) i udalo sie:D
zaczyna sie walic po zainstalwaniu tego pasQdztwa ..
–––> "megacodecpack100.exe"
byc moze tylko u mnie ..
"jak jest do wszystkiego to jest do niczego " :p
zaczyna sie walic po zainstalwaniu tego pasQdztwa ..
–––> "megacodecpack100.exe"
byc moze tylko u mnie ..
"jak jest do wszystkiego to jest do niczego " :p
Pamiętam kiedyś po zainstalowaniu innego kodeckpacka dźwięk zaczął skrzeczeć. Bardzo moźliwe źe to własnie ten kodeck pack który instalowałeś jest za to odpowiedzialny.
Spróbuj przywrócić system do czasu sprzed instalacji tego packa.
Spróbuj przywrócić system do czasu sprzed instalacji tego packa.
ok – muza – Via Ac`97 (wdm)(686) na ecs`q
mp3 jak z basenu ale tylko czesc dzwiekow – ( bardziej to podobne do programow do robienia kareoke – tlo wyexponowane a glos w tle bulgoczacy ;p ) to samo jest w filmach :(( nic w ustawieniach nie kombinowalem zainstalowalem tylko stery DivXMegaPack chcialbym sie pozbyc ale po deinstalacji jest to samo ;/ windaXp
pozdrawiam
mp3 jak z basenu ale tylko czesc dzwiekow – ( bardziej to podobne do programow do robienia kareoke – tlo wyexponowane a glos w tle bulgoczacy ;p ) to samo jest w filmach :(( nic w ustawieniach nie kombinowalem zainstalowalem tylko stery DivXMegaPack chcialbym sie pozbyc ale po deinstalacji jest to samo ;/ windaXp
pozdrawiam
A tak poza mp3, to wszystko jest dobrze :?:
A karta dźwiękowa to – ???
Sprawdź w jej ustawieniach czy nie masz wybranego jakiegoś ustawienia środowiskowego itp.
Sprawdź w jej ustawieniach czy nie masz wybranego jakiegoś ustawienia środowiskowego itp.
Strona 1 / 1