musze sie pochwalic :))
wiatm!
zakupilem dzis w KARENIE lapa FUJITSU–SIEMENS AMILO L1300 (dane techniczne: http://www.karen.com.pl/KatItemPrn.asp?KatItemCId=2823 )kupilem go przedewszystki aby spelnial funkcje multimedialne,chcialbym przeczytac wasze oopinie pozytywne jak i te negatywne o tym kompie...
zakupilem dzis w KARENIE lapa FUJITSU–SIEMENS AMILO L1300 (dane techniczne: http://www.karen.com.pl/KatItemPrn.asp?KatItemCId=2823 )kupilem go przedewszystki aby spelnial funkcje multimedialne,chcialbym przeczytac wasze oopinie pozytywne jak i te negatywne o tym kompie...
Odpowiedzi: 6
To teraz niech kazdy z 15 000 uzytkownikow pochwali sie ze cos zrobil – chociazby kupe.adik154:1 :arrow: co złego ze sie pochwalił, juz taka natura ludzka :mrgreen:
skoromnie dodam jeszcze ze twoj intelekt rowny jest intelektowi bohatera twojego avarta.
Masz racje, ja w przeciwenstwie do ciebie mam mózg.
Z mojej strony EOT bo z debilami nie mozna rozmawiac.
1 :arrow: co złego ze sie pochwalił, juz taka natura ludzka
2 :arrow: dział wybrał dobry
3 :arrow: chwaląc sie moim zdaniem nie zasyfił forum
wiec o co tyle szumu kietek :?: :mrgreen:
2 :arrow: dział wybrał dobry
3 :arrow: chwaląc sie moim zdaniem nie zasyfił forum
wiec o co tyle szumu kietek :?: :mrgreen:
mozesz juz dopisac ze 4 razy zmienilem.
a nie wydaje mi sie zeby slowo pierdo–lami kwaligfikowala sie pod pierdolami
a jesli chodzi o dpbijanie to wlasnie teraz na forum przy wszystki sam to sobie robisz ...sznurku :twisted: bo inaczej nazwac kogogos kto w taki sposob nabija sobie posty nie moge.
UPDATE.
skoromnie dodam jeszcze ze twoj intelekt rowny jest intelektowi bohatera twojego avarta. :wink:
a nie wydaje mi sie zeby slowo pierdo–lami kwaligfikowala sie pod pierdolami
a jesli chodzi o dpbijanie to wlasnie teraz na forum przy wszystki sam to sobie robisz ...sznurku :twisted: bo inaczej nazwac kogogos kto w taki sposob nabija sobie posty nie moge.
UPDATE.
skoromnie dodam jeszcze ze twoj intelekt rowny jest intelektowi bohatera twojego avarta. :wink:
Doktor X:kietek !!
generalnie bzdurami to ty zasypujesz forum czepiajac sie szczegolw ...w moim poscie wyraznie bylo zaznaczone pytanie o opiniach na temat konta...
a ty poprostu na kazdu piozt odpowiadasz glupawymi nic niezanczacymy postami...smieciarz jestes :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Doktor X dnia 19 Września 2005, 18:50:13, w całości zmieniany 2 razy
A to sie samo zrobilo?
A poatym po co Ci opinie jak juz go kupiles.
No nie dobijaj mnie facet, marnie Ci wychodzi tuszowanie swoich wypocin.
Pozstaje mi zyczyc bys tak samo "smiecil" jak ja – napewno podwyzszy to poziom tego forum :P.
kietek !!
generalnie bzdurami to ty zasypujesz forum czepiajac sie szczegolw ...w moim poscie wyraznie bylo zaznaczone pytanie o opiniach na temat kompa...
a ty poprostu na kazdu piozt odpowiadasz glupawymi nic niezanczacymy postami...smieciarz jestes :twisted:
generalnie bzdurami to ty zasypujesz forum czepiajac sie szczegolw ...w moim poscie wyraznie bylo zaznaczone pytanie o opiniach na temat kompa...
Doktor X:planu dnia nie przedstawie ale podzielic sie informacja o zakupie kompa na forum komputerowym to chyba nic niestosownego,prawda?
Takich 20 jak ty i forum jest calkowicie zasyfione pierdo–lami, zreszta juz jest. Co temat to gorzej.
O skarpetkach se jeszcze pogadajcie.