MSN
witam wszystkich :) mam problem po sformatowaniu komputera zniknęła mi przeglądarka msn , więc sciągnąlem ją z jakiegoś portalu i jest ona w angielskim języku...Szukałem na googlach ale nic z tego...Czy wiecie z kąd można pobrac msn explorer w wersji polskiej :> z góry wielkie thx
Odpowiedzi: 3
Tak to opisałeś, że przyłączam się do [b] Small Mike`a[/b]. Jeżeli sformatowałeś to Ci zniknęło wszystko. Jeżeli po sformatowaniu zainstalowałeś na nowo system, to powinno być to MSN. Jeżeli nie ma, to wejdź do Panelu sterowania>Dodaj lub usuń programy, kliknij po lewej Dodaj/usuń składniki Windows i doinstaluj sobie zaznaczając kwadracik przy MSN Explorer. O to Ci chodziło ??
@up drunk or something?
Pokaż screen tej angielskiej jak wygląda to Ci coś pomoge, ale myśle że chcesz windows live.
Jakto Ci zniknęła po sformatowaniu? Jeśli dobrze pamiętam to Win 95 i starsze wersje nie miały IE (domyślam się, że o to Ci chodzi). Jeśli dobrze rozumiem Twoją wypowiedź to masz na myśli Internet Explorera. Mam pytanie: jakiego Windowsa instalowałeś, bo w W95 raczej nie uwierzę ;)
Mogę spytać jak szukałeś na googlach?
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=internet+explorer+download&btnG=Szukaj&lr=
Strona 1 / 1