MSI Gf fx 5700
moj sprzet msi gf fx 5700 athlon 2000 xp 256 ramu nforce2 abita i mam w grze Call of duty na multiplayer 60fps max. a przy tym sprzecie powinno byc srednio 90 fps niewiem czy mam jakies zle ustawienia czy co :/ help me :)
Odpowiedzi: 12
n/c
poradzilem sobie bez waszej pomocy 8) sam jestes smieszny :) teraz mam 250–300fps chyba zele oceniasz msi gf fx 5700 :wink:
poradzilem sobie bez waszej pomocy 8) sam jestes smieszny :) teraz mam 250–300fps chyba zele oceniasz msi gf fx 5700 :wink:
twój problem jest śmieszny... 60fps to za mało??? gf 5700 to nie jest rewelacyjna karta moźe to jakaś wersja LE... przeinstaluj sterowniki na jakieś starsze
Nowe nie oznacza najlepsze!! Jeśli nie zauwaźyłeś jakiegoś pozytywnego skutku przy tych sterach co do reszty gier itp. to powróć do starszych ale za to sprawdzonych
lol przisntalowlaem sterowniki na 56.72 eng i daje vertical sync na off i mam 60 fps max w grze ustawilem na 300.
przy tamtyk sterach jako sie udalo a w tych niewiem czemu :/ sie nieda.
Help me plisss
przy tamtyk sterach jako sie udalo a w tych niewiem czemu :/ sie nieda.
Help me plisss
juz ustawilenm tam wwsyztsko kojeda jest taka jak podajesz /com_maxfps ale to nie to bylo przyczyna slay3r mial racje co do zlego ustawienia sterownikow dzieki.
Topic off
Topic off
Gralem ale dawno wiec dokladnie nie pamietam co i jak :P Tak jak pisał SLAY3R nie ma tam moze komendy do fps jak w Q3?? typu com_maxfps??
ok dalem to ustawilem w grze na 11 fps i nic dalej jest 60 nigdy nawet niewskoczy na 61 co jest niemozliwe :/ co moze jeszce byc przyczyna ??
daj to drugie. Żeby było zawsze wyłączone.
juz znalazlem jeszce jedno pytanko domyslnie wyaczona czy zawsze wylaczona kotre dac ??
ok ale jak wylaczyc to vsnyc bo szykam tego i niema :/
Tak jak wyźej napisałem w tą grę nie grałem, nie wiem gdzie tam się w niej co ustawia, musisz poszukać.
Przypuszczam, źe coś takiego moźe być.
Bo np. w Q3 jest limit fps ustawiony fabrycznie chyba na 85, jedna komendą moźna sobie ustawić np 300 :)
Przypuszczam, źe coś takiego moźe być.
Bo np. w Q3 jest limit fps ustawiony fabrycznie chyba na 85, jedna komendą moźna sobie ustawić np 300 :)
jakbys powiedzial jak to zrobic to by bylo extra :D
Strona 1 / 1