MSEXIEC i EXPLORER.exe
Witam.
Mam problem z niezwykle wazna aplikacja jaka jest msexiec.
Podczas instalowania czegokolwiek(prawie) pokazuje sie blad i pyta czy wyslac raport o bledach. a w dodatku po ok. 30min pracy restartuje sie explorer.exe. czy wiecie jak temu zaradzic?
Mam problem z niezwykle wazna aplikacja jaka jest msexiec.
Podczas instalowania czegokolwiek(prawie) pokazuje sie blad i pyta czy wyslac raport o bledach. a w dodatku po ok. 30min pracy restartuje sie explorer.exe. czy wiecie jak temu zaradzic?
Odpowiedzi: 8
Guzik prawda. Gdyby pil beer, bylby Spieniony. Teraz jest Żółty, bo sie przez nieuwage obejszczal :mrgreen: .Endrju:
Żółty pije tylko beer, jakby pił mleko byłby Biały :lol:
Buahahahahaha...dobre. Ok, temat moźna zamknąc. Juz mi wszystko dziala. THX!
PS: Będę Wasze forum wszystkim polecal, gdyz lepszego supportu nie widzialem ;)
PS: Będę Wasze forum wszystkim polecal, gdyz lepszego supportu nie widzialem ;)
Żółty:
NX_Turbospeed:
Buahahaha...JESTEŚ WIELKI! Juź nie musisz pic mleka ;P
:shock: O co chodzi ??
Żółty:
była taka reklama mleka z Lindą w roli głównej, gdzie uzyto sformułowania "pij mleko będziesz wielki"i stąd źart kolegi na temat mleka
NX_Turbospeed:
jesteś niedoinformowany, Żółty pije tylko beer, jakby pił mleko byłby Biały :lol:
NX_Turbospeed:
:shock: O co chodzi ??
Spoko, dzieki. A jak uaktualnic tego Instalera?
Masz najnowszą wersję Windows Installera ?? Jeźeli nie to proponuję uaktualnić. Problemy dotyczące explorera mogą brać się z kilku rzeczy np syfów w systemie tudzieź popsutego pliku explorer.exe. Przeskanuj system na okoliczność występowania nieproszonych gości oraz spróbuj podmienić plik explorer.exe na świeźy, wyciągnięty z instalki (szczegółów jak to zrobić szukaj np w przyklejonym FAQ tego działu)
Strona 1 / 1