Moźliwości XP
Czy jest moźliwe za pomocą narzędzi wbudowanych w XP odinstalowanie wirtualnego napędu stworzonego w Paragonie? Program został odinstalowany i nie moźliwości ponownego wgrania.
działania typu:"wyłącz to urządzenie" lub "odinstaluj" w menedźerze sprzętu są skuteczne tylko w bierzącej sesji. Po ponownym uruchomieniu systemu znowu jest widoczny napęd generic DVD. Jest to dość denerwujące i proszę o poradę. Pozdrawiam
działania typu:"wyłącz to urządzenie" lub "odinstaluj" w menedźerze sprzętu są skuteczne tylko w bierzącej sesji. Po ponownym uruchomieniu systemu znowu jest widoczny napęd generic DVD. Jest to dość denerwujące i proszę o poradę. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Kromlech:
Program został odinstalowany i nie moźliwości ponownego wgrania
kamilmichal:
Napisałeś, źe zrobiłes to w programie Paragon. No ta jak w nim zrobiłeś to w nim usuń... Przecieź to Masz Zroic W Programie Paragon. Jezus juź mnie głowa boli od tych wypowiedzi.............. :evil:
A co my mamy powiedzieć :?:
Napisałeś, źe zrobiłes to w programie Paragon. No ta jak w nim zrobiłeś to w nim usuń. Ja nie rozumiem jak wy to piszecie źeby przywracanie systemu zrobić , w rejestrze usunąc wpisy. Przecieź to Masz Zroic W Programie Paragon. Jezus juź mnie głowa boli od tych wypowiedzi.............. :evil:
Poszukaj za pomoca wyszukiwarki w rejestrze (F3) wszystkich odwołań do tego programu i pokasuj.
Wojt – w rejestrze ale w którym miejscu, na której gałęzi są napędy?
Tomaszzz – odpada zbyt wiele by się mi "cofnęło"
Tomaszzz – odpada zbyt wiele by się mi "cofnęło"
Zastosuj "Przywracanie systemu" z menu "Narzedzia systemowe" do dnia z przed instalacji virtualnego napedu.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
To odinstaluj go w menedzerze urzadzeń i pokasuj wpisy dotyczące tego programu z rejestru. Przed zabawą z rejestrem zrób jego kompie.
To odinstaluj go w menedzerze urzadzeń i pokasuj wpisy dotyczące tego programu z rejestru. Przed zabawą z rejestrem zrób jego kompie.
Strona 1 / 1