Moźe nie XP...ale...
zadzwonił do mnie dzisiaj znajomy z takim oto problemem:
ma postawionego windowsa 2000 i mu wyskakuje błąd ze " SVCHost.exe spowodował wystąpienie błędu..bla,bla,bla"
Mówi ze jak zainstalował XP to mus ię to niepojawiało, ale on chce nadal na 2000 śmigac i nie wie o co z tym chodzi – ja zresztą teź nie wiem :oops:
napiszcie co to moźe być za błąd, jaka przyczyna i jak to zwalczyć, dzięksoon
ma postawionego windowsa 2000 i mu wyskakuje błąd ze " SVCHost.exe spowodował wystąpienie błędu..bla,bla,bla"
Mówi ze jak zainstalował XP to mus ię to niepojawiało, ale on chce nadal na 2000 śmigac i nie wie o co z tym chodzi – ja zresztą teź nie wiem :oops:
napiszcie co to moźe być za błąd, jaka przyczyna i jak to zwalczyć, dzięksoon
Odpowiedzi: 4
Kaz mu przeskanowac dobrym antywirem z aktualna baza, bo wiekszosc bledow z svchostem spowodowana jest jakims syfem. A pod XP ? Moze tylko ten w2k jest zawirusowany ?
P.S. Jak sie nalaziles, to teraz sobie odpocznij z dziesiec minut :P :lol: .
Kaz mu przeskanowac dobrym antywirem z aktualna baza, bo wiekszosc bledow z svchostem spowodowana jest jakims syfem. A pod XP ? Moze tylko ten w2k jest zawirusowany ?
taaa...a inne propozycje?
kazać mu przeskanowac jakimś antywirem? to w taki razie czemu pod XP niewyskakuje ten bład?
EL przeniosłeś mi temat – musiałem łazić i szukac – poprostu nie było go tam gdzie zostawiłem :mrgreen:
ale spox, jak ma być tu to niech sobie tutaj śpi :wink:
kazać mu przeskanowac jakimś antywirem? to w taki razie czemu pod XP niewyskakuje ten bład?
EL przeniosłeś mi temat – musiałem łazić i szukac – poprostu nie było go tam gdzie zostawiłem :mrgreen:
ale spox, jak ma być tu to niech sobie tutaj śpi :wink:
To moze byc nawet blaster. No ale to tylko gdybanie na podstawie tylu informacji.
A problem rzeczywiscie nie dotyczy XP, wiec lecimy :wink: .
A problem rzeczywiscie nie dotyczy XP, wiec lecimy :wink: .
Strona 1 / 1