Moźe ja juź nic nie wiem!
Ludzie powiedzcie mi czy niezbędne jest aktualizowanie XP jeśli wszystko chodzi OK? Przez te aktualizacje wszystko się chrzani. Po aktualizacji nie mogę np. otworzyć wizualizacji w WMP na pełny ekran. Wraca z powrotem do ekranu normalnego! Przed aktualizacją wszystko było OK. SP1 nie instalowałem. Tylko pojedyńcze aktualizacje.Najbardziej chodzi mi o aktualizacje zabezpieczeń poniewaź boję się źe bez nich ktoś mi się wpakuje do kompa. Po dtrugie czy ktoś moźe dać link do 28.32 bo wszystkie co ściągnołem są jakieś uszkodzone , nie wiem czemu? (ciągnąłem z nVidia i Centrum XP).Poza tym to nie chodzą mi gry!Gra się uruchamia ale zaraz ekran wraca z powrotem do pulpitu tak jakby się gra nie mogła otworzyć w pełnym ekranie.
Odpowiedzi: 9
Dlatego bo:
1. rozdzielczość 320x200
2. 1 kb ramu
3. niebsługiwana przez źaden system( tylko Łyndows Perfect).
To na tyle :D
1. rozdzielczość 320x200
2. 1 kb ramu
3. niebsługiwana przez źaden system( tylko Łyndows Perfect).
To na tyle :D
Do naszych kart graficznych nie potrzeba instalować źadnych sterowników, wszystko jest zapisane w romie karty i instaluje się automatycznie. Update'ów nie przewidujemy.
Moźe ma garaźową karte graficzną marki Lutor824 od Slay3ra i B3tona :D Jeźeli tak jest to Slay3r musi wypuścić nowe stery pod grafe z garaźu :D
Pytanie: amasz moźe oryginalnego XP, a....? :lol:
nvidia.com.pl ,ale niestety ta stronka jest na chwilkę zawieszona, ruszy w poniedziałek. Na tej stronie są zawsze dostępne wszystkie detonatory.
I jeszcze tutaj na komputer świecie http://www.komputerswiat.pl/download/sterowniki_kartygraficzne_nvidia_detonator.html
I jeszcze tutaj na komputer świecie http://www.komputerswiat.pl/download/sterowniki_kartygraficzne_nvidia_detonator.html
A próbowałeś przez downloadera czy systemowym ssaczem?
Jeźeli czymś innym niź systemowy to pojedź systemowym a zabaczysz co wyjdzie :)
Jeźeli czymś innym niź systemowy to pojedź systemowym a zabaczysz co wyjdzie :)
ej ludziska a link? Dajcie mi dobry link do 28.32!!!
Na naszy Centrum XP są dostępne najwaźniejsze poprawki do XP.Wgraj je i słuchaj ,co mówi Lezio.
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Jeźeli się nic nie chszani to daj se siana z tym. A jak coś zacznie to moźesz pojedyńcze instalować. Tylko rób odpsstępy ok. 1 dnia aby sprawdzić czy się po drodze nic nie chszani :D
Strona 1 / 1