mouse
Witam !!!
OD niedawna mam windows XP , moje pytanie brzmi czy da sie zobic aby myszka chodzila tak jak w windowsie 98 bo tutaj troche dziwnie chodzi :–(
POzdrowka !
OD niedawna mam windows XP , moje pytanie brzmi czy da sie zobic aby myszka chodzila tak jak w windowsie 98 bo tutaj troche dziwnie chodzi :–(
POzdrowka !
Odpowiedzi: 7
przetestuje dzieki :D
Trzeba wyłączyc akcelerację myszki. Jak to zrobić? Z pomocą przychodzi Komputer Świat :)
NIe chciało mi się pisać więc zeskanowałem artykuł z gazety KLIKNIJ
PS. Przed zabawą z rejesrem zrób przywracanie systemu.
PS2. Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne problemy.
PS3. Nie wiem czy to działa – nie sprawdzałem.
NIe chciało mi się pisać więc zeskanowałem artykuł z gazety KLIKNIJ
PS. Przed zabawą z rejesrem zrób przywracanie systemu.
PS2. Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne problemy.
PS3. Nie wiem czy to działa – nie sprawdzałem.
hmm czy moze nie dzialaja ci rolki ? jezeli tak to poprostu zainstaluj sobie nowe sterowniki i poprzestawaij sobie opcje, tak aby je do siebie dostosowac w panel sterowaniamysz :D
ustawialem ale i tak inaczej chodzi to nie to co w 98 :–(
A nie słyszałeś o opcji "zwiększ precyzję wskaźnika". Powoduje to przyspieszenie myszki. W win98 tego nie ma. Moźna to wyłączyć w panelu sterowania w opcjach myszki.
adi_xx3:
Witam !!!
dziwnie, tzn jak ? ja nie odczuwam zadnej roznicy w pracy myszki pod win xp i 98
Moze musisz ja po prostu przeczyscic ?
adi_xx3:
Witam !!!
dziwnie, tzn jak ? ja nie odczuwam zadnej roznicy w pracy myszki pod win xp i 98
Moze musisz ja po prostu przeczyscic ?
Strona 1 / 1