Motorola V300
Znacie moźe jakieś stronki z darmowymi tapetami czy polifonią do Motoroli V300??Jeźeli tak to proszę o linki :roll:
Odpowiedzi: 9
Dobra wlaczasz program wczesniej podlaczasz telefon do kompa za pomoca kabelka usb (ktory masz) wybierasz profil i polczenie za pomca czego zal.1
pozniej powinien ci wykryc telefon (wczesniej musisz zainstalowa Motorola USB Modem Drivers)Z netu da sie scignac pozniej ci sie kukaze jakby twój telefon.
Koniec
jak masz do tego jakie[ pytania to na gg
ten link ci przesle jak najszybciej
pozniej powinien ci wykryc telefon (wczesniej musisz zainstalowa Motorola USB Modem Drivers)Z netu da sie scignac pozniej ci sie kukaze jakby twój telefon.
Koniec
jak masz do tego jakie[ pytania to na gg
ten link ci przesle jak najszybciej
Tego programa teź mam. To moźe teraz jakieś rady co do postępowania :)
ps. jak byś mógł to link do tapetek teź moźesz podesłać na PM bo inaczej sie będa darli Ci wyźsi :wink:
ps. jak byś mógł to link do tapetek teź moźesz podesłać na PM bo inaczej sie będa darli Ci wyźsi :wink:
Najlepszy program do wgrywania zdjec i tapet midi mp3 to Mottorola Mobile Phone Tools
Mialem strone z darmowymi GRami Tapetami i Midikami
(po francusku) musze poszukac
Mialem strone z darmowymi GRami Tapetami i Midikami
(po francusku) musze poszukac
neo340:
jak chcesz darmowe tapety do nokii 7650 to ci moge wysłać
Jak by to nie byl dla Ciebie problem to chetnie bym skorzystal lukas104@hotmail.com bede wdzieczny...
Dzięki ale teź to wiedziałem :twisted: kabelek usb mam płytke z wszystkimi gadzetami teź mam ale chciał bym wiedzieć jaki program najprościej je wgrywa bez źadnych pogmatanych konfiguracji :wink:
najprosciej przez kabelek :wink:Zygo:
Cześć od kilku dni posiadam v300 i chciał bym wiedzieć w jaki sposób najprościej wgrać na koma tapetke lub dzwonek ale kierował bym sie do pierwszego.
Cześć od kilku dni posiadam v300 i chciał bym wiedzieć w jaki sposób najprościej wgrać na koma tapetke lub dzwonek ale kierował bym sie do pierwszego.
jak chcesz darmowe tapety do nokii 7650 to ci moge wysłać, a poza tym nie o taką odpowiedź prosiłem marcin :?
Darmowe ?
Hmmmm.
To juź chyba nie te czasy źeby było coś darmowego :roll:
Hmmmm.
To juź chyba nie te czasy źeby było coś darmowego :roll:
Strona 1 / 1