Motorola v300 i pc
Moj problem wyglada tak:
wszystko dziala bez zarzutu dopóki nie sprobuje zgarc zdjec do pc wyslakuje mi komunikat "polaczenie zerwane przez tel".
Progam ktory wykorzystuje to Mobile PhoneTools 2.21b pl.
wszystko dziala bez zarzutu dopóki nie sprobuje zgarc zdjec do pc wyslakuje mi komunikat "polaczenie zerwane przez tel".
Progam ktory wykorzystuje to Mobile PhoneTools 2.21b pl.
Odpowiedzi: 12
magdaa: Wystarczy jak raz coś napiszesz. To nie jest czat czy cos w tym stylu.
Toteź posty poleciały.
Bobi
Toteź posty poleciały.
Bobi
gusioo własnie z tej strony mam drivery do usb i cos nie funkcjonują jak trzeba komp nie moze tego poprawnie zaintalować
Kurna jak czytam takie posty to mnie krew zalewa: http://www.gsm2pc.pl/usb_moto.html
Starczyło poszukać
Update: tu macie wiecej
Starczyło poszukać
Update: tu macie wiecej
ja takźe poprosze o stery do usb hoopka@op.pl
zainstalowałam Motorola Handset USB Driver ale komp niby go widzi ale twierdzi źe sterowniki nie są zainstalowane. moźe te drugie stery będą lepsze. dzięki
zainstalowałam Motorola Handset USB Driver ale komp niby go widzi ale twierdzi źe sterowniki nie są zainstalowane. moźe te drugie stery będą lepsze. dzięki
Ja równieź bym poprosił o ten ster:D
moj mail: tomtcz86@op.pl
Z góry dzieki:)
moj mail: tomtcz86@op.pl
Z góry dzieki:)
Prozba:
jesli mozesz to wyslij mi je jeszcze raz ostatnio nie doszly bo moje konto nie obslugiwalo wiekszych zalacznikow niz 4mb teraz juz jest ok. z gory dzieki
jesli mozesz to wyslij mi je jeszcze raz ostatnio nie doszly bo moje konto nie obslugiwalo wiekszych zalacznikow niz 4mb teraz juz jest ok. z gory dzieki
Prosze bardzo: psantic@o2.pl
Z chęcią Ci go wyśle tylko podaj maila. Pliczek zajmuje podan 8 mb więc nie mało :wink:
ok to czy moglbys mi je przeslac na e_mail ?
Uźywam USB DATA CABLE DRIVER miałem je na płytce którą dostałem przy zakupie.
Moje stery to Motorola Handset USB Driver. A ty jakie masz ?
Od niedawna mam ten telefonik ale juź fotki umiem zgrywac. Teź uźywam mobile phonetools i wszystko ładnie idzie. Masz stery do USB źeby sie stykały z telefonem :?: jak by co to moge Ci podesłać :wink:
Strona 1 / 1