motorola mpx200
witam
mam okazje kupic motorole mpx200 (bez polskiego softu) za 300zl, warto?
pozdrawiam
mam okazje kupic motorole mpx200 (bez polskiego softu) za 300zl, warto?
pozdrawiam
Odpowiedzi: 13
Mam pytanko odnosnie tego telefonu. Mianowicie chodzi o podswietlenie. Słyszalem ze często sie psuje? Wiecie moze cos na ten temat? Jeszcze jedno... czy wgrywanie windowsa na tel jest trudne? i skad mozna go wziac? jest w komplecie z tel? Bo sie zastanawiam nad kupnem.. podoba mi sie ten tel. :D
sopelek222:PRosze o pomoc ustawilem sobie tym rjvtone setter dzownek i jest tak cichy ze prawie wogle go nie slychac POMOCY
Te źe tak powiem – tematy mylisz ? cyrylicą pisane czy co ?
sopelek222:PRosze o pomoc ustawilem sobie tym rjvtone setter dzownek i jest tak cichy ze prawie wogle go nie slychac POMOCY
Skończysz floodować ?
PRosze o pomoc ustawilem sobie tym rjvtone setter dzownek i jest tak cichy ze prawie wogle go nie slychac POMOCY
a masz jeszcze jeden...z pewnoscia wyczerpie twoja ciekawosc.
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=9151
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=9151
ok, dzieki za pomoc
to juz poszukaj w googlach ,jest do tego odpowiednie forum.tam uzyskasz zadowalajacych odpowiedzi i wiele ciekawych rad odnosnie uzytkowania tego telefonu.
Chociarzby tu http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=62
Chociarzby tu http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=62
dobra przekonaliscie mnie, mam ten telefonik, ale moze ktos napisac jak na nim instalowac dodatkowe oprogramowanie i jakich programow do tego uzywac, ściagnalem juz ActiveSynca 3.7, co jeszcze potrzebuje zeby w pełni wykorzystac ten telefon ??
z gory dzieki
pozdrawiam
z gory dzieki
pozdrawiam
gieras:DO WSZYSTKICH, KTÓRYM NIE TRZYMA BATERIA Trzeba zrobić tzw. MASTER FLASH. Bez obaw! To bezpieczne. Po tym zabiegu bateria trzyma kilka dni. Jak to zrobić? Trzymając wciśnięty niebieski guzik nawigacji wyłącz telefon przyciskiem power. Musisz trzymać jednocześnie przez ok. 15–20 sekund do chwili, gdy pokaźe się okno z pytaniem o MASTER FLASH. Wciskasz YES i czekasz. uruchamiasz telefon ponownie i gotowe! U mnie zadziałało. Co waźne – telefon musi być w pełni naładowany przy tym zabiegu. Stracisz równieź wszystkie informacje zapisane w telefonie. Telefom będzie taki jak po wyciągnięciu z pudełka, ale akumulatorek w końcu trzyma odpowiedni czas.
Jest w tym duzo prawdy...ale tylko wtedy kiedy kupujecie uzywany telefon.po tym master fleszu telefon wraca do ustawien standatrowych i kasuje wszystkie indywidualne ustawienia porzednika oraz kasuje wszystkie zainstalowane programy przez niego.
jesli uzywacie telefonu oporowo to ten master flesz nic nie da telefon padnie po 1 dniu.
Mi nowy telefon po sformatowaniu bateri udalo zajechac sie w 8h.
DO WSZYSTKICH, KTÓRYM NIE TRZYMA BATERIA Trzeba zrobić tzw. MASTER FLASH. Bez obaw! To bezpieczne. Po tym zabiegu bateria trzyma kilka dni. Jak to zrobić? Trzymając wciśnięty niebieski guzik nawigacji wyłącz telefon przyciskiem power. Musisz trzymać jednocześnie przez ok. 15–20 sekund do chwili, gdy pokaźe się okno z pytaniem o MASTER FLASH. Wciskasz YES i czekasz. uruchamiasz telefon ponownie i gotowe! U mnie zadziałało. Co waźne – telefon musi być w pełni naładowany przy tym zabiegu. Stracisz równieź wszystkie informacje zapisane w telefonie. Telefom będzie taki jak po wyciągnięciu z pudełka, ale akumulatorek w końcu trzyma odpowiedni czas.
to fakt.
przy czestym korzystaniu ze wszystkich zalet bateria padnie ci po 1 dniu.
na mysli mam ogladanie filmow z napisami w allplayerze i czestym korzysrtaniu z windowsa media playera.
przy srednim gadaniu i wysylaniu smsow tel wytrzymuje 3–4 dni.
przy czestym korzystaniu ze wszystkich zalet bateria padnie ci po 1 dniu.
na mysli mam ogladanie filmow z napisami w allplayerze i czestym korzysrtaniu z windowsa media playera.
przy srednim gadaniu i wysylaniu smsow tel wytrzymuje 3–4 dni.
a co z baterią? slyszalem ze nie trzyma zbyt dlugo
oczywiscie ze warto!
polski soft wgrywaja za 30–50 zl.
poszukaj na forum tematow zwiazanych z tym telefonem.opisalem kilka zalet tego aparatu.
w skrocie mowiac jest to kombajn multimedialny ktory ma wbudowany procesor i pamiec mozna rozszerzyc do 1G.wgrywasz do n9ego programy takie jak do swojego mkompa poniewaz chodzi on na windowsie.
polski soft wgrywaja za 30–50 zl.
poszukaj na forum tematow zwiazanych z tym telefonem.opisalem kilka zalet tego aparatu.
w skrocie mowiac jest to kombajn multimedialny ktory ma wbudowany procesor i pamiec mozna rozszerzyc do 1G.wgrywasz do n9ego programy takie jak do swojego mkompa poniewaz chodzi on na windowsie.
Strona 1 / 1