Motorola e398
Mam motorole e398 i chce odblokowac dyktafon i kamerke maze ktos zna kody odblokowywujące te 2 rzeczy?
Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Odpowiedzi: 13
Jesli macie kody do dyktafonu itpna Motorole E398 to prosze was podajcie mi je. Szukam je juz od dluzszego czasu i nie moge ich znaklesxc. Moje gg to : 4692608
orginalnie motka e398 niema dyktafonu ani kamerki ale jesli chcesz kody ja je mam !!!
Wielkie THX :) ale mialabym jeszcze jeden problemik :wink: i prosila o pomoc :arrow: ... Otóź jest on zwiazany z Mobile Phone Tools a dokladniej z Multimedia studio gdyz wszystko ladnie chodzi jednakze nie chce "tylko" przesyłac (transfer) obrazu z –Image Studio– oraz zadnej melodii z –Melody Studio– do telefonu...bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal co pokolei powinnam zrobic... chcialabym dodac ze korzystam z kabla USB :wink: czytalam rowniez instrukcje zawarta w tym programie i wydaje mi sie ze wszystko dobrze robie jednak cos jest nie tak :cry: help?? :wink:
Wielkie THX :) ale mialabym jeszcze jeden problemik :wink: i prosila o pomoc :arrow: ... Otóź jest on zwiazany z Mobile Phone Tools a dokladniej z Multimedia studio gdyz wszystko ladnie chodzi jednakze nie chce "tylko" przesyłac (transfer) obrazu z –Image Studio– oraz zadnej melodii z –Melody Studio– do telefonu...bylabym wdzieczna gdyby ktos mi napisal co pokolei powinnam zrobic... chcialabym dodac ze korzystam z kabla USB :wink: czytalam rowniez instrukcje zawarta w tym programie i wydaje mi sie ze wszystko dobrze robie jednak cos jest nie tak :cry: help?? :wink:
na www producenta bedzie napisane jaki soft potrzebujesz :wink:
Ja probowalam przesyłać fotki na kompa przez kabel USB ale mi nie wychodziło :( Za pomocą jakiego programu mozna to zrobic najlepiej? Albo ...w jaki sposob?
IRDA, kabel, Bluetooth
Wie ktos moze jak przesyłać fotki z telefonu na kompa i odwrotnie z kompa na telefon :?: :?: Z góry THX :)
Wpisz motorola E398 na googlach i pojawi cię się duźo stron z download i kodami do motki (radio, dyktafon 25 sek. itp) Kamery nie ma, bo moto nie ma kamery... tylko aparat cyfrowy
Kto wie jak moźna zmienić logo operatora przy włączaniu u wyłaczaniu komórki! Mój kolega ja włącza komórke Moto E398 to ma logo Ery, a ja mam T–Mobile i kto wie jak to zmienić? I jak masz jakiś program to prześlij na mojego maila albo link ze stroną! Z góry dzięki :)
Kto wie jak moźna zmienić logo operatora przy włączaniu u wyłaczaniu komórki! Mój kolega ja włącza komórke Moto E398 to ma logo Ery, a ja mam T–Mobile i kto wie jak to zmienić? I jak masz jakiś program to prześlij na mojego maila albo link ze stroną! Z góry dzięki :)
Wpisz motorola E398 na googlach i pojawi cię się duźo stron z download i kodami do motki (radio, dyktafon 25 sek. itp) Kamery nie ma, bo moto nie ma kamery... tylko aparat cyfrowy
jank:
Niewiem dlaczego :( Ale powinno byc odblokowane.
więc udaj sie do punktu sprzedaźy w którym ten telefon kupiłeś i zgłoś to...
Niewiem dlaczego :( Ale powinno byc odblokowane.
A dlaczego masz zablokowane
Strona 1 / 1