motorola e365 i Win XP Pro

Mam problem z instalacją sterowników do telefonu motorola e365. Robię wszystko zgodnie z instrukcją która umieszczona jest mna płytce z softem ale stery nie chcę się zainstalować. Pliki inf znajdują się na tej płytce do systemów 98 2000 i XP ale źadne nie chcą sięzainstalować.
Wyskakuje mi komunikat źe w podanej lokalizacji nie ma informacji o sprzęcie. Dodam, źe system wykrywa nieznane urządzenie USB. Okej próbowałem juź przekładać kabelek w inne gniazda USB , nic z tego . Włączałem USB 2.0 i wyłączałem – to samo. (porty USB działają poprawnie bo sprawdziłem to podłączając aparat cyfrowy i skaner)
Wkurzyłem się ściągnąłem stery z ruskiej stronki – to samo.
Szukałem juź rozwiązania problemu na google ale nikt nie moźe sobie z tym poradzić, u jednych działa u innych nie. Kurde zaniosłem do kumpla ma Win 2000
i bez problemu. Nie wiem co robić....

Odpowiedzi: 5

http://komforum.civ.com.pl/forum/portal.php
Tomekk
Dodano
24.06.2004 13:51:38
Jesli jeszcze ci to potrzebne zerknij na fora o telefonach komorkowych ja tam duzo rzeczy znalazlem tyle ze do Sony Ericssona ale o Motorolkach jest tez sporo np: www.gsmonline.pl , www.fkn.pl
lalas
Dodano
24.06.2004 04:25:28
Sorki, poniosło mnie, masz rację. Trudno moźe ktoś coś napisze kiedyś...
Anonymous
Dodano
03.06.2004 20:50:44
Hmmm i co sie zloscisz? Zaplaciles za posta czy co? Z tego co wiem to forum, jak kazde z reszta, ma chrakter dobrowolny, zarowno w kwestii zadawania pytan jak i odpowiedzi.
Gdyby ktos wiedzial – z pewnoscia by napisal. A ze nikt nie wie – to glupot tez pisal nie bedzie. Bo po co?
Pozdrawiam.
brtx
Dodano
31.05.2004 16:05:09
Zajebiste jest to forum... Czekam na odpowiedź miesiąc i gówno. Jak pytam się o konkretną rzecz nigdy nikt nie jest w stanie mi pomóc... Będę musiał znowu szukać pomocy na rosyjskich albo anieglskich forach.... Po prostu zajebiście...
Anonymous
Dodano
31.05.2004 10:59:09
Anonymous
Dodano:
26.04.2004 11:43:17
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1