Motorola a925
Co myślicie o tym własnie komie?
Telefon kupiłem na allegro , wszystko jest po angielsku co nie stanowi zbyt duzego problemu , ale lepiej sie patrzy na polski tekst . Czy ten kom będzie miał premiere w Polsce ? co za tym idzie wyjdzie soft po polsku i na tym bym skorzystał .
Telefon kupiłem na allegro , wszystko jest po angielsku co nie stanowi zbyt duzego problemu , ale lepiej sie patrzy na polski tekst . Czy ten kom będzie miał premiere w Polsce ? co za tym idzie wyjdzie soft po polsku i na tym bym skorzystał .
Odpowiedzi: 4
do tego telefonu jest program który robi screeny tak samo jak działą printscreen w windowsie:) nie dałbys rady mi przesłąc tego polskiego softu?
Tak, nawet zdjeli mi simlocka bo byl na sieci vodafone. tylko mam problem poniewaz niemoge zainstalować sterownikow do ladowarki biurowej + usb, nie mam jak zzucac zdjec i dzwonkow na i z telefonu.
ja tez mam telefon nie uźywany , teź dwie ładowarki , dwie baterie i słuchawke bluetooth , ten soft z Twojego miasta jest w języku Polskim?
U mnie w miescie mozna wgrac sobie soft do tego typu modelu. Ja jestem szczesliwym posiadaczem Motoroli a925 prosto z szwecji, jest naprawde dobry. Standartowo dostałem stacje, ładowarke, dwie baterie i karte pamięci 64mb. Troche draźnić mogą rozmiary, ale telefon godny uwagi ;)
Strona 1 / 1