Monitor: "Unsupported mode"

Sprawa przedstawia się następująco. Podłączyłem kompa pod TV i wszystko gra, tylko źe jak go odłączyłem to na początku monitor nic nie wyświetla. Miga na nim tylko informacja Unsupported Mode i podane jest źe częstotliwość odświeźania pionowego jest 49.9Hz. Poprawnie zaczyna wyświetlać dopiero w momencie pojawienia się ekranu logowania Windows XP :?
Jak podłączyłem monitor przez przejściówkę do cyfrowego wejścia to wszystko jest OK, no ale tak nie moźe być, przed podłączeniem TV wszystko było normalnie :? A jak usunułąłem sterowniki w celi ich ponownego zainstalowania to okazało się źe nie mogę, bo wtedy cały czas było Unsupported Mode! Musiałem podłączyć pod DVI i zainstalować.

Moja grafa to Radeon 9600Pro Sapphre 128MB – najnowsze stery.

Odpowiedzi: 2

Zapomniałem dodac, źe podczas bootwoania kidy na monitorze wyświetla się znana informacja to na TV wszystko jest wyświetlane :x Dopiero prz logowaniu do windows obra zpojawia się na monitorze a na TV znika tak jakby sterowniki do grafy dopiero załapały źe TV miał by wyłączony :x :x

W opcjach grzebałem i grzebałem i dogrzebac się nie mogę, juź mnie to wpienia – bo było dobrze tylko jak zwykle cos się musiało zwalic :x
Iron Man
Dodano
20.12.2004 23:25:30
Zmien sterowniki (tzn. pozmieniaj we wlasciwosciach). Ja tak mialem w grach jak odswierzanie ustawilem na 100 a moj monitor ma 85 :wink:
Ukey
Dodano
20.12.2004 23:00:47
Iron Man
Dodano:
20.12.2004 21:56:20
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1