monitor i sterownik pod karte graficzna
mam taki dziwny problem, kaerte graficzna mam winfasta gforce 2mx 400 32m po zainstalowaniu sterownikow nvidi 61.77 co jakis czas monitor mi gasnie i sie zapala co to moze byc??
Odpowiedzi: 6
sorki ale dawno juz nie koźystalem z forum i zapomnialem o tym dziale
To kara za umieszczanie postow gdzie popadnie.wujo:
co to moze byc??
Masz problem z systemem czy sprzetem ? Bo jesli ze sprzetem, to dlaczego w dziale XP ?
wuju, to przeciez nie pierwszy Twoj post na tym forum ? Dzial o sprzecie chyba jest ?
Niekoniecznie :!:
Sam taką mam ;( i najlepsze są 21.83 albo 45.23(jeźeli pod tymi starszymi nie chodzi). Ponadto słyszałem nie raz, źe jeszcze lepsze są 20.xx ale nie próbowałem i to infromacja nie sprawdzona
Sam taką mam ;( i najlepsze są 21.83 albo 45.23(jeźeli pod tymi starszymi nie chodzi). Ponadto słyszałem nie raz, źe jeszcze lepsze są 20.xx ale nie próbowałem i to infromacja nie sprawdzona
Testowałem kiedyś karte 2 MX 400 64 Ram 128 bitową, najlepiej chodziła na sterach 28.32 lub 30.82.Spróbuj usuń stare, restart, uruchom na systemowych, nowe i start.
masz racje bede musial chyba tak zrobic bo mnie szlak trafia z tym gasnieciem
Widać coś ten ster nie pasuje karcie.
Druga sprawa,ten 61.77 nic nie wniesie do tej karty,zostań przy starszych detonatorach.
Druga sprawa,ten 61.77 nic nie wniesie do tej karty,zostań przy starszych detonatorach.
Strona 1 / 1