moduł inteligentnego transferu w tle
nie mozna odnależć modułu inteligentnego transferu w tle taki mam komunikat przy próbie uruchomienia.Co mam zrobić?
Odpowiedzi: 13
No i zadziałało.Doszedłem do pkt 3.Usługa włączona.Idę sie uczyć Języka.Dzięki,jak zawsze TU znają odpowiedz.:lol:
A co tam ma być "po naszemu"?
1. w uruchom - pierwsza ramka
2. ścieżka do podania katalogu I386 ( z płyty instlacyjnej lub dysku - o ile nie zostął wyczyszcozny w ramach odchudzania ) - druga ramka
Restart - jęzlei nic isę nie zmieni to:
3. w cmd- trzecia ramka
Restart i ręczne uruchomienie usługi, jęzeli bez zmian to:
4. to samo - ramka czwarta
Restart i ręczne uruchomienie, jeżeli nie pójdzie to:
5. w cmd kolejne polecenia - ramka piąta
Restart i jak wyżej - jeżlei nie to:
6. usuń fo;der - ramka szósta
Restart i jak wyżej
7. odpalenie z cmd - ramka siódma ( co moze długo potrwać ).
Tak to mniej więcej wygląda w opisie.
Nie da rady,nie po naszemu.:redface:
Spróbuj tych - [url]http://www.botmanfamily.net/~aurelien/articles/bits-reinstall.shtml[/url] metdod
Zależy od usługi Telefonia,której nie można uruchomić ponieważ jest ona wyłączona lub nie są włączone skojarzone z nią urządzenia.Usługa Telefonia jest włączona.
Kliknij dwa razy na to zdarzenie - dostaniesz więcej informacji. Mogą być pomocne te informacje.
Jest w trybie automatycznym i przy próbie uruchomienia pojawia sie komunikat.W dzienniku zdarzeń jest błąd: Service Control Manager Brak Zdarzenie 7001
A ustaw ją na tryb automatyczny i uruchom - zobacz czy wystartuje i pójdzie czy się zaraz zatrzyma.
Pojawia sie przy próbie uruchomienia usługi.Obecny stan Zatrzymana. W dzienniku zdarzeń jest błąd: Service Control Manager Brak Zdarzenie 7001
Twoja dedukcja wydawała mi się, od początku, łaściwa, ale... ja dla odmiany uznałem, że najpierw warto sprawdzić czy ona nie startuje, bo ..... nie, czy może wzięła i zginęła z listy - a nawet nie chcę zgadywać jakie informacje wtedy by się mogły w logach pojawić.
Wydedukowałem, że skoro jest komunikat to ona właśnie nie startuje i trzebaby grzebnąć w podglądzie to może będzie napisane dlaczego nie startuje.
Tylko żeby się nie okazało, że ze mnie taki detektyw jak z pana od dyktafonów minister :P
Żółty - a nie od usług zacząć by sprawdzić co z nią ?
Co mówi podgląd zdarzeń (Start -> uruchom -> eventvwr.msc) na ten temat ??
Strona 1 / 1