modem– jaki
Jaki jest wg was najlepszy modem, ale nie źaden do ISDN, tylko taki, 56kb??
Odpowiedzi: 9
najśmieszniejsze jest to źe to nie dla mnie, tylko dla kolegii :) i jego chyba raczej nówki interesują. Ale dzięki za propozycję :)
Pozdrafiam
Pozdrafiam
Mam starszego Zoltrixa i dosyc nowy Pentagram Diablo. Na zaden nienazekalem, ale zoltrix byl troche glosny ze tak powiem. Teraz mam stala radiowke wiec szukam klienta na te modemy :) moze chcesz ktorys kopic :?: :D
Ja mialem juz 3 Zoltrixy. Najtańszy chyba – Spirit elegancko śmigał pod WinME, ale miał poroblemy pod XP. Aquila pod XP–kiem chodził juź elegancko
no właśnie teź mi się tak zdawało, ale usunęli stamtąd modemy
i wogóle duźo kategorii juź tam nie ma
i wogóle duźo kategorii juź tam nie ma
Powinno być na chip.pl.
a znacie moźe jakieś strony, na których są porównania lub zestawienia modemów??
Moźna by powiedzieć źe najlepszy jest taki z którym nie ma problemu.
Ja zadnych problemów nie miałem z :
Omen II
Hex II
Na wszystkich prędkość połączenia oscylowała 50.666 – 53.000 bit/s, transfery max 48,000 bit/sek z tym źe najlepiej mi się pracowało na Hex'ie II
Natomiast z Omenem I był, jest problem z działaniem na XP i dlatego bym go nie polecał komus kto nie umie sobie z tym poradzić.
Kaźdy ma swoje doświadczenia więc podejrzewam źe inni będą chwalić np. Spirit'a czy inne.
Ja zadnych problemów nie miałem z :
Omen II
Hex II
Na wszystkich prędkość połączenia oscylowała 50.666 – 53.000 bit/s, transfery max 48,000 bit/sek z tym źe najlepiej mi się pracowało na Hex'ie II
Natomiast z Omenem I był, jest problem z działaniem na XP i dlatego bym go nie polecał komus kto nie umie sobie z tym poradzić.
Kaźdy ma swoje doświadczenia więc podejrzewam źe inni będą chwalić np. Spirit'a czy inne.
Niezłe recenzje zbierał Pentagram Diablo.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Niezłe recenzje zbierał Pentagram Diablo.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1