Modding.
Postanowiłem trochę zmienić moją nudną szarą budę.
Drobny modding i stała się trochę ciekawsza.
Przynajmniej moim zdaniem.
Czekam na opinie.
Drobny modding i stała się trochę ciekawsza.
Przynajmniej moim zdaniem.
Czekam na opinie.
Odpowiedzi: 20
Za duźo kabli Rzemień to nie jest pc tuning. To tak jak i z tuningowaniem samochodu, jakby ci kable z samochpdu wychodziły :D :D :D :wink: :wink:
Wedlug mnie nie ma potrzeby, wszystko wyglada super :wink:
RzEmIeN:
I tak ta strona jest niewidoczna :? chyba ze ktos lubi miec kompa otwartego z 2 stron , ale to juz jego sprawa.
tak tylko ,źe to jest pokazane jak moźna z tyłu kabelki pochować :D :D :D :P
RzEmIeN:
I tak ta strona jest niewidoczna :? chyba ze ktos lubi miec kompa otwartego z 2 strony
przecie jemu chodzi nie o pokazanie ale schowanie kabli w ten sposób,czytaj uwaźnie :!:
I tak ta strona jest niewidoczna :? chyba ze ktos lubi miec kompa otwartego z 2 stron , ale to juz jego sprawa.
Płyta główna jest na takiej balszce, to za tą blachą!!!!To by było spoxik!!!
Tak jak TU!!!

mefisto_k:
Modding jest spox, tylko mogłeś te kable na tyły je schować!!
ciekawe gdzie? Mi pomysl McScr@by'ego z rurkami bardzo mi sie podoba efekt powalajacy na kolana :) dobra robota, a ile cie to wynioslo ogolnie oswietlenie wiatraczki itp. U mnie raczej lipnie by to wygladalo bo moja plyta nie ma kolorystyki cala brazowa i czarny radiator na chipsecie :–) ale MarcinX odwalil kawal dobrej roboty GRATULUJE! Bardzo mi sie podoba !
ps Mefisto o ktore kabelki Ci chodzi bo jak dla mnie kabelki sa ladne bo kolorowe !SUPER!
Modding jest spox, tylko mogłeś te kable na tyły je schować!!
zainspirowaliście mnie ^^ zaczne od zmienienia koloru podswietlania myszki ^^
Podoba mi sie obudowa zasilacza :idea:
MarcinX:
Opinie mile widziane :P
Mam właściwie tylko jedną : trza mieć zdrowie i...czas
:lol: :P
Ps. Podoba mi się
Podziwiam, dobra robota ;)
Fajny sposób mocowania okna. Ja mam to inaczej zrobione. Czy to są katody uv? Ogólnie wygląda sympatycznie gdyby nie te malowanie wentylatorów.... Pozdro
całkiem całkiem ale czemu nic nie zrobiłeś z tymi blachami?pomalować czy cuś takiego!:!:
Więc znalazłem trochę czasu i doprowadziłem mojego moda do wersji finalnej.
Dodane są elementy UV i kilka innych pierdół :wink:
Dodane są elementy UV i kilka innych pierdół :wink:
Z tego co pamiętam 130x60 coś ok 20 pln Castorama :wink:
Fajny moDzik ale ile zaplaciles za ta szybke z plexy :?: Czy jak sie to nazywa :wink:
Widze MarcinX źe Mod`y zaczełeś prawić :P :wink: .
Ogólnie O.K ale kilka propozycji :
Kable przydałoby się uporządkować, moge zaporonować Tobie plastikowe harmonijkowe rurki do instalacji elektrycznej.
Rościąć rurkę w zdłuź włoźyć kabelki i opaskami zacisnąc.
Rurka 1m/b kosztuje u nas w elektryku 50 gr nie jest to wielki wydatek a efekt zajefajny.
Jak byś nie dostał pod kolor (blue) to zwykłym sprayem machnąć.
BTW są spray`e reagujące na UV najcześciej w sklepach modelarskich cena za 250ml ~50zł ( w składnicy w Gdańsku ) trochę drogo :? .
Pomyśl teź o zmianie wentylków na UV lub Led bo z samymi katodami to zbytnio efektu nie ma.
Jeśli nie chcesz robić choinki z PC to ja na Twoim miejscu roźwaźył bym jakiś grawer na pleksji.
Gdy włączysz katody grawer będzie odbijać UV.
Najwaźniejsze w Moddingu jest to źeby Tobie się podobało :) :wink: .
Przykład wizuala z rurkami jest w linku, ( kabelków nie widać ).
:arrow: http://www.moded–kompz.net/modules.php?set_albumName=albun09&op=modload&name=MK–Gallery&file=index&include=view_album.php
Ogólnie O.K ale kilka propozycji :
Kable przydałoby się uporządkować, moge zaporonować Tobie plastikowe harmonijkowe rurki do instalacji elektrycznej.
Rościąć rurkę w zdłuź włoźyć kabelki i opaskami zacisnąc.
Rurka 1m/b kosztuje u nas w elektryku 50 gr nie jest to wielki wydatek a efekt zajefajny.
Jak byś nie dostał pod kolor (blue) to zwykłym sprayem machnąć.
BTW są spray`e reagujące na UV najcześciej w sklepach modelarskich cena za 250ml ~50zł ( w składnicy w Gdańsku ) trochę drogo :? .
Pomyśl teź o zmianie wentylków na UV lub Led bo z samymi katodami to zbytnio efektu nie ma.
Jeśli nie chcesz robić choinki z PC to ja na Twoim miejscu roźwaźył bym jakiś grawer na pleksji.
Gdy włączysz katody grawer będzie odbijać UV.
Najwaźniejsze w Moddingu jest to źeby Tobie się podobało :) :wink: .
Przykład wizuala z rurkami jest w linku, ( kabelków nie widać ).
:arrow: http://www.moded–kompz.net/modules.php?set_albumName=albun09&op=modload&name=MK–Gallery&file=index&include=view_album.php