Milo powspominac czyli czy ktos pamieta poczatki forum ?
Witam ;)
Czy ktos jeszcze pamieta poczatki tego forum ? A moze stara ekipe ? gdzie te ludziska sie podziewaja... heh :P POZDROWIENIA dla wszystkich
Czy ktos jeszcze pamieta poczatki tego forum ? A moze stara ekipe ? gdzie te ludziska sie podziewaja... heh :P POZDROWIENIA dla wszystkich
Odpowiedzi: 14
Ad@$:WaGonik:chętnie poczytam o początkach forum :–)
A ja o końcach :lol: (odpukać ;) )
A kurna szukajka nie działa? Przeszukaj se z łaski swojej posty Kuby począwszy od pierwszej strony i se czytej tematy i się...zaspokajaj ;)
Poczekam na wypowiedzi dawnych modków :lol: a nie bede wyprzedzał faktów :lol:
WaGonik:chętnie poczytam o początkach forum :–)
A ja o końcach :lol: (odpukać ;) )
A kurna szukajka nie działa? Przeszukaj se z łaski swojej posty Kuby począwszy od pierwszej strony i se czytej tematy i się...zaspokajaj ;)
Witam Cie Kuba :!: Oj bylo sie tu i tam – przez 16 miesiecy siedzialem we Francji.
Co do tego zeby pogadac o poczatkach forum to jestem za – fajnie by bylo powspominac stare czasy...
Co do tego zeby pogadac o poczatkach forum to jestem za – fajnie by bylo powspominac stare czasy...
WaGonik:chętnie poczytam o początkach forum :–)
i co niby ja to mam napisać? ;–)
chętnie poczytam o początkach forum :–)
dudi:Witam ;)
Dla tych co nie wiedzą: Dudi był pierwszym Moderatorem, Toudi był drugim. (napisy zostały im do teraz ;–))
A tak w ogole: gdzie wy sie podziewaliści?
Seeker:dudi:Ee bo ja tego.. nooo.. zgubilem adres i nie moglem znalezc po formacie :) ale nie martwcie sie juz znalazlem :P
A z gupia frant zapytam – gdzie był?
Fakt, źe łupio, bo zaraz odpowiedź w stylu EL NINO dostaniesz :"w ........" :wink:
Seeker:dudi:Ee bo ja tego.. nooo.. zgubilem adres i nie moglem znalezc po formacie :) ale nie martwcie sie juz znalazlem :P
Fakt, źe łupio, bo zaraz odpowiedź w stylu EL NINO dostaniesz :"w ........" :wink:
dudi:Ee bo ja tego.. nooo.. zgubilem adres i nie moglem znalezc po formacie :) ale nie martwcie sie juz znalazlem :P
dudi:Ee bo ja tego.. nooo.. zgubilem adres i nie moglem znalezc po formacie :) ale nie martwcie sie juz znalazlem :P
Znaczy się EL NINO cały w skowronkach – drzwiczki juź nie wylatają :mrgreen:
Ee bo ja tego.. nooo.. zgubilem adres i nie moglem znalezc po formacie :) ale nie martwcie sie juz znalazlem :P
Hehehe, ocieplilo sie, pewnie lody na Syberii puscily i mamuty powychodzily ;P z nor... ;P
8)
8)
Te stare to juz powymieraly prawie wszystkie :P .
A Was to skad wypuscili ? Z muzeum jakiego czy co ? :wink:
A Was to skad wypuscili ? Z muzeum jakiego czy co ? :wink:
Mozesz podjechac. Drzwiczki mi juz wylataja a i papa trzeba by dookola opier...dzielic :mrgreen: .TouDi w podpisie:Udziele pomocy ludziom co mają problemy z komórkami...
Oj Dudi, Dudi kiedy byłe te początki :D No zobaczymy czy jest ktoś jeszcze w dawnych czasów :wink: