Mikrrofon

Witamn, wczoraj formatowalem dysk i dzis gralismy mecz w call of duty i wlaczylem TS'a i miktrfon mi nei zdialal a inni zamaist to co mwoie to slyszeli t c aj w glosnikach slysze. POdlaczylem mikrofon do drugiego komap i ta dziala bez zarzutu a tu nic;/ Co mam robic qan jutro mic'a potrzebuje

Odpowiedzi: 3

Moźna jeszcze spróbować kliknąć na ustawienia zaawansowane mikrofonu i zobaczyć zaznaczone sterowniki MIC 2 select lub MIC Boost, oczywiście w zaleźności od karty dzwiękowej. Spróbuj z róźnymi ustawieniami. Ale oczywiście przy wyciszonym mikrofonie. I pamiętaj źe takie trudności będziesz miał po kaźdym foramacie. Czyli ustwaienie jeszcze raz. Pozdrawiam
chemik_
Dodano
05.03.2005 23:58:06
Najprościej jak moźna:
1 Dwuklik na ikonę głośniczka w tray'u
2 Opcje i Właściwości
3 Odtwarzanie odptaszyć mikrofon
4 Nagrywanie zaznaczyć mikrofon
5 Zatwierdzić, pojawi się panel Regulacja nagrywania
Powinno być zaznaczenie dla mikrofonu.
Powinno pomóc.
w84u
Dodano
05.03.2005 23:36:16
mam chyba to samo <

np. na Skype słysze innych normalnie, ładnie i w ogóle płynnie a mnie słyszą jak bym sie "jąkała" czyli jakies kawałki zdań :roll:
patrzalam i nie ma zadnego przebic w mikrofonie, zresztą gdyby cos było to w rejestr. dźwięku tez by nie działało...
jestem w sieci LAN gadałam (juz nie raz mu o tym wspominałam) z adminem i niby wszystko poprawił, ale jakos nie działa... innych z mojej sieci tez słysze normalnie a u mnie gie :evil:
i na nowym i na starym kompie jest ten problem wiec to raczej nie wina sprzętu

nie wiem czy admin sie wymiguje od naprawy tego czy to u mnie jest coś nie tak :?:
programy są na pewno dobrze zainstalowane, bo próbowałam nawet na tlenie i gg
Eri_MS
Dodano
05.03.2005 23:13:52
kjupa
Dodano:
05.03.2005 22:58:42
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1